Bang bang, here comes Wang!

Otsikkohan se jo kertookin. Muistatteko taannoisen Farfetchin ja putiikki Penelopen järkkäämän skaban, jonka palkintona koreili Alexander Wangin Rocco -laukku keltaisena? No, kävipä niin hassusti että minä menin voittamaan koko höskän. KYLLÄ!!! Kun sain viime viikolla sähköpostia asiasta, päätin etten usko tuuriani ennen kuin saan laukun näppeihini. Eilen se sitten tapahtui, ja täytyy sanoa että edelleen tuntuu todella uskomattomalta, että voitto osui juuri mun kohdalle. Vastahan mä joulukuussa voitin Nitrolicious-blogin kautta Versace for H&M mekon (jonka tosin päädyin myymään väärän koon takia), ja hetki sitten Mungolifessa oli arvonta 50€ Nelly-lahjakortista, ja voitin sen :D Huhuh. Facebookin puolella jo tuli todettua, että nyt olis kyllä korkee aika voittaa lotossa lottoamatta ;) Toisaalta, mun tuurilla onni kääntyy just nyt kun ääneen menin ihmettelemään tätä kerrassaan kummallista voittoputkea.. ;)

IMG_5405
IMG_5406
IMG_5408
IMG_5409
IMG_5414
IMG_5418
I love it! <3 Nyt on mullakin värillinen, tilavahko arkilaukku :) Mahtavaa tässä laukussa on värin, laadukkaan materiaalin ja hyvän mallin lisäksi myös se, että vetoketjut, niitit jne onkin kullanvärisiä! Tuotekuvissa ne jotenkin näytti ihan hopeisilta, mutta teki mieli kiljahdella riemusta kun tajusin että luonnossa ne taittaakin lämpimään kultaan. Mä kun en hopeasta ihan kauheasti piittaa, ja lähes kaikki korut on kullanvärisiä, mutta silti olin jo kovaa vauhtia suunnittelemassa miten tän laukun myötä alan ujuttamaan hopeisen värisiä juttuja tyyliini.. :-D No, nyt ei tarvikaan, jee! 

TRANSLATION: Here it is: my very first Alexander Wang bag <3 I won it from Fashion Week competition, organized by Farfetch and boutique Penelope. I'm so so so happy right now... I suppose you can guess how incredible it feels to get to know via email message that I was the lucky one! Thanks for Farfetch and Penelope once again!!

And what about that bag? I really love my Rocco. Great quality, nice colour (splash of bright yellow is never a bad idea), special appearance.. 

8 kommenttia:

  1. Mä jotenkin arvasin, että sulle on käyny taas hyvä munkki jossain arvonnassa :D Mulla olis sulle tunnustus: http://haaveisto.blogspot.com/2012/03/tunnustus.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D Kiitos tunnustuksesta, postaan ton lähiaikoina blogiini =)

      Poista
  2. Tästä ei voi olla kun TOSI kateellinen! Kelpais niin kevätlaukus mullekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, tää on kyllä todella mahtava lisä laukkukokoelmaan, nyt on vähän valinnan varaa jos välillä tekee mieli käyttää mustan sijaan jotain värillistä laukkua :p Farfetchilla on muuten fb-faneille nyt menossa joku lomamatka-arvonta, kannattaa tsekata ;)

      Poista
  3. EI TERVE !! Mä oon niiiiiin kateellinen ! Mä en ikinä jaksa osallistua noihin, kun oon nii satavarma etten voi voittaa :D Mutta, täytyy varmaan korjata asennetta! Oivoi, toi on niiiiin nätti - täältä löytyy sille hoitokoti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa näemmä ehdottomasti osallistuu aina ku kiinnostava kilpailu tulee vastaan, oon nyt pariin otteeseen "joutunut" näin toteamaan vaikken ikinä olis uskonu että meikätyttö oikeasti voittaisi ikinä yhtään mitään :D Heh, hoitokoti pitää pitää mielessä ;D Tänään oli ensi kertaa laukku käytössä ja kätevän mallinen on kyllä! Mahtuu kaikki tarpeellinen :p

      Poista
  4. onnea wangista! omalle roccolle kävi myös näin http://demicouture.ca/2011/04/12/so-my-alexander-wang-diego-decided-to-start-falling-1-month-after-purchasing/ harmittaa että kallis merkkilaukku hajoaa.. toivottovasti sinun omassa nahka olisi laadukkaampaa! :D. p.s. onnea myös ysl clutchista! olen kateellinen! :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huhhuh, onpa kummallista toi tollanen hajoominen! Toivottavasti on vaan kyseessä satunnaiset maanantaikappaleet eikä mikään isommankin luokan valmistusvirhe... :s Uskon kyllä, että harmittaa tollanen! Täytyy varmaan koittaa vältellä jokapäivästä käyttöä, ettei ainakaan kovin äkkiä alkaisi ilmetä tuollaista hajoamista, jos sellainen vaihe on tullakseen. Tosi kurjaa jos/kun muutamaa sataa vaille tonnin arvoinessa laukussa ilmenee jotain tollasta :/ Vähän kuin Miu Miun rusettilaukut, maksaa yli 1100€ ja joka tuutista tuntuu tulevan noottia kehnon laadun suhteen.

      Hih ja kiitos, nyt ei taida vähään aikaan tarvita uusia laukkuja =)

      Poista