Kosmetiikkashoppailua kotisohvalla

JEE, sainpas tilattua tuon etsintäkuulutetun Moroccanoilin! Ja ihme ja kumma, juurikin Feel Uniquelta joka hetki sitten ei tuotetta toimittanut UK:n ulkopuolelle - ööh, mitäh.. sangen lyhyt oli tuo toimitustauko, mikäli tuota hehkutettua hiusöljyä nyt sitten saakin taas tilattua tänne Suomeenkin. Ainakin tilaus meni onnistuneesti läpi (toisin kuin pari päivää sitten, kun huvikseni kokeilin) ja enää ei heti tuotetietoja katsoessa lue isolla fontilla heti hinnan vieressä UK Purchase Only. Sivun lopussa tosin edelleen on maininta että tuotetta toimitetaan vaan Britteihin, mutta ehkä tekstiä ei oo vielä keritty päivittää ajan tasalle..? Näin mä ainakin toivon! Anyway, nakkasin öljyn heti tilaukseen kun se oli kerran nyt mahdollista, heh. :D Mulle eräs lukija ystävällisesti suositteli Davinesin Oi-Oilia, joka Suomessa maksaa n. 32€ ja on kuulemma yhtä hyvä kuin Moroccanoil. Meinasin jo että täytyy kyseinen tuote käydä etsimässä jostain kaupasta, mutta nyt kun sain ton Moroccanoilin lähes samaan hintaan (valuuttamuuntimen mukaan reilu 35€), niin aattelin että kokeillaan nyt sitä kun sen oon jo pitempään ollut aikeissa ostaakin. Mutta koska oon aika kokeilunhaluinen, niin seuraavalla kerralla varmaan päädyn tohon Davinesiin - vaihtelu virkistää... :)

weheartit
kuvat: weheartit

Myös muita ihania kosmetiikkajuttuja on tullut tilattua. Pradan Candy -tuoksu lähti Fragrance Directiltä tilaukseen lahjapakkauksena, jossa 50ml tuoksun lisäksi 75ml vartalovoide. Lancomen Teint Miracle -meikkivoiteen ostin viime kesänä ja se oli mahtava, mutta sävy kävi pian liian tummaksi mulle kun rusketus alkoi haihtumaan. Nyt oonkin käytellyt jotain halpaa Lumenen meikkivoidetta, joka on ihan okei mutta Lancomea ei vaan päihitä mikään. Nyt mulle on kuitenkin tulossa Teint Idole -meikkivoide, joka on Miraclea vähän peittävämpi ja täten on varmasti parempi valinta mulle näin talviaikaan. Loppukeväästä pääsee sitten taas Miracle käyttöön kun tää atooppinen sekaiho ei käyttäydy enää niin oikukkaasti. :p Sokerina pohjalla, pitkästä aikaa tilailin eBayn kautta ihania kynsilakkoja! Seche Vite -päällyslakka oli hankintalistan kärjessä, kun edellinen alkaa jo vedellä viimeisiään, mutta tulipa samalla tilattua "muutama" muukin lakka.. hups. Lompakko kiittää, on meinaan raukka joutunut aikamoiselle dieetille tässä viime päivinä.. :D Mutta noh, näin joulun aikaan lienee ihan sallittua tällaset kosmetiikkaöverit! 

6 kommenttia:

  1. hands down amazing again

    VastaaPoista
  2. ahh that gold nailpolish?? i die!!


    francesca
    http://www.frankvinyl.com

    VastaaPoista
  3. Tuli tästä postauksesta itsellekin kauhea himo päästä shoppailemaan kosmetiikkaa! :D Minäkin olen ajatellut kokeilla tuota Moroccanoilia, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi hankkia sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah! :D Kosmetiikka on nykyään mulle sellanen shoppailun kohde että siitä tulee jopa parempi mieli kuin uusista vaatteista, jotenkin se fiilis on loistava ku levittää ekaa kertaa uutta lakkaa kynsille, kokeilee uutta luomivärii tai huomaa miten joku tuote tekee ihmeitä hiuspehkolle :) Innolla ootan etenkin tota Moroccanoilia, toivottavasti on kaiken kuullun hehkutuksen arvoinen ostos!

      Poista