Blackblackblack

gucci
Alan pikku hiljaa olla uuden mustan arkilaukun tarpeessa. Jo 4-5 vuoden ajan Michael Korsin Hamilton on ollut ylivoimaisesti mun käytetyin laukku, ja nyt alkaa vaikuttaa siltä että olisi asiallista päästää laukkuvanhus viettämään rauhallisia eläkepäiviä vaatehuoneen ylähyllylle, ja ottaa se sieltä käyttöön vain silloin tällöin. Laukku on jo menettänyt alkuperäisen ryhdikkyytensä täysin, ja toinen kahva taitaa pian mennä poikki. Painavat kantamukset ovat siis no-no. Täytyy myös myöntää, että jossain määrin Hamilton (ja ylipäätään Korsin laukut) kyllästyttävät mua. Kun vuonna 2011 sain laukun valmistujaislahjaksi, samanlaista ei tullut lähes koskaan vastaan Lahden kaduilla. Nyt tuntuu, että joka toisella on samanlainen joko aitona tai feikkinä (hyihyi!), ja "ekslusiivisuuteen" perustuva viehätys on alkanut hiljalleen kadota. En kuitenkaan osaisi luopua laukusta kokonaan, koska luonnollisesti sillä on pientä tunnearvoa kun se on vanhemmilta saatu. Yleisesti ottaen toki pyrin välttämään turhaa materiaan kiintymistä, sellainen ei ole terveellistä. Niin ja toisaalta, eipä tätä Hamiltonia varmaan edes kehtaisi laittaa myyntiin, kun se on sen verran heikossa hapessa. :D 

Todellisuudessahan haluaisin seuraavan laukkuni olevan LV:n Alma PM vernis-kiiltonahkaisena ja värissä amarante, mutta voi olla, että käytännöllisyyssyistä seuraava laukku onkin mustanvärinen. Yllä olevassa kuvassa komeileva Gucci Bamboo shopper tote tuntuu tällä hetkellä kaikista potentiaalisimmalta vaihtoehdolta täyttämään jatkossa mustan laukun paikan garderobissa. Siinä on prikulleen kaikki, mitä täydelliseltä arkilaukusta voi toivoa! Materiaali on teksturoitua nahkaa, joka on paksua ja hyvin kulutusta kestävää. Laukussa on kauniiden bambukahvojen lisäksi myös olkahihna, eli tarvittaessa sen voi heittää olalle ja kulkea kädet vapaana. Sisäpuolella on useita taskuja, jotta kaikki mukana kulkeva pikkutilpehööri pysyy tallessa. Large-kokoinen bamboo shopper on kooltaan 40cm leveä ja 30cm korkea, eli juuri passeli arkeen. Ja onhan laukku nyt ihan hiton hyvännäköinenkin, se on myös suuri plussa! ;) Uutena laukku maksaa Guccin nettikaupassa 1890€ eli no way in hell, siksipä on turvauduttava joko eBayhyn tai Vestiaire Collectiveen ja kytätä laukkua (vähän) käytettynä. Tosin, ennen kyttäämisen aloittamista lienee paikallaan säästääkin tulevaa hankintaa varten. :D Toivotaan, että laukkukassa on kondiksessa viimeistään lopputalvesta tai alkukeväästä. Saas nähdä, jaksaako Hamilton-vanhus sinnitellä sinne asti, vai onko otettava värikkäämpiä laukkuja hetkellisesti aktiivikäyttöön.

Vaikka oonkin jo melko varma siitä, että juuri Gucci on se merkki johon seuraavan laukun kohdalla päädyn, myös näitä seuraavia laukkuja olen silmäillyt: 

blackbags

// Sooner than later I'm in a need of a new bag - a black bag this time. I've had my good old MK Hamilton tote bag for 4-5 years now, and soon it's time to put it in it's dust bag and let it rest on the bag shelf in my closet. Otherwise that poor bag will die very soon and move to the handbag heaven... I've been exploring bag selections online and in this post you can see my options. Bamboo shopper tote by Gucci is definitely the most potential one because it seems like the most perfect everyday bag. However, I'm sure I won't buy it as new because the price is very high. Luckily there's always eBay and Vestiaire Collective! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti