Ollaan vanhempii ku koskaan ennen, ja nuorempii ku tullaan ikin olemaan. Meil on silmää biomassan kauneudelle, ja kiistaton halu mennä kovempaa.

IMG_4332
Tuli tuossa vähän aikaa sitten tehtyä pieni tilaus H&M:lle ilmaisten postareiden innoittamana. Tilauksen myötä multa löytyy nyt cashmerea niin eteisen hyllyltä kuin kylppärin kaapista, ja koska nämä olivat ihan nappiostoksia, esiteltäköön ne nyt bloginkin puolella. :)

IMG_4321
IMG_4309
Olin jo pitkään kaipaillut kaulaliinakokoelmaani vaaleaa yksilöä; joko luonnonvalkoista tai beigeä. Aika usein tulee kuljettua tummanpuhuvissa vaatteissa, ja ajattelin että vaalea kaulaliina saattaisi hieman "raikastaa" kokonaisuutta. No, semmonen löytyi näppärästi Hennesin Premium Quality -osastolta. Mukamas hintatietoisena arvostan sitä seikkaa, että huivi oli 30% tarjouksessa. 70% cashmerea ja 30% villaa oleva huivi maksoi reilut kolmekymppiä, joten ei paha! Nyt kun tätä postausta varten tsekkasin, huomasin että tämän hetkinen hinta on enää 27 euroa, eli alennukset näyttävät vain kiihtyvän. Hassua, miten nuorena aina odotti tammikuussa alkavia alemyyntejä, jotka olivat parhaimmillaan vasta siinä tammi-helmikuun vaihteessa. Nyt alet alkaa jo viikkoja ennen joulua, ja usein suoraan niillä "kunnon" aleprosenteilla. :D No, joka tapauksessa tämä ihana kaulanlämmitin löytyy nettikaupasta TÄÄLTÄ, jos joku kiinnostui. 

IMG_4341
IMG_4342
H&M lanseerasi kosmetiikkamalliston hiljattain, joten pitihän sitäkin valikoimaa silmäillä. Vaikka esimerkiksi meikkejä on moni bloggaaja ehtinyt suorastaan ylistää, ainoat tuotteet joista oikeasti kiinnostuin, oli nämä Cashmere Haze -sarjan putelit. Miltä ihmeeltä cashmere tuoksuu? :D No, ainakin näiden purkkien sisällön perusteella hyvältä. Hinnat taisi olla neljästä seitsemään euroon, eli ei mitenkään erityisen tyyristä.

// Cashmere is definitely one of my favorite materials. Clothes made of cashmere are super soft and warm, so perfect during winter time! I bought this white cashmere scarf from H&M online shop. It was on sale and cost just a little bit over 30 euros, so not bad price at all. I also got something from their recently launched cosmetics line: Cashmere Haze shower gel, body cream and scrub. These smell like heaven, so I can only recommend! 

1 kommentti: