I'm dreaming of a White Christmas. But, if the white runs out, I'll drink the red.

IMG_3737
Eiliseen joululahjapostaukseen liittyen, haluaisin vinkata tarkemmin parista puljusta, joista oon itsekin hiljattain tilannut lahjoja.. okei, lahjan äidilleni, ja monikossa lahjoja itselleni. ;) Kerrassaan törkeän itsekästä, hemmotella nyt itseään joulun alla. No ei. Kuten monilla muillakin, munkin tilille napsahti torstaina vähän veronpalautuksia. Ei mitään hurjia summia, mutta kuitenkin sen verran että päätin ostaa itselleni jotain kivaa. Mulla on ollut jo pitkään tapana ostaa veronpalautuksista itselleni jotain vähän ylellisempää ja tavallaan "turhaa". Tänä vuonna päädyin silkkiaamutakkiin, jonka tilasin M&:S:ltä. :D Just ennen Postin lakkoa tilasin perfume.fi:stä pari hajuvettä, ja ne sain vihdoin ja viimein eilen käsiini kun tuli tekstari paketin saapumisesta.

IMG_3717
IMG_3728
IMG_3730
IMG_3733
Jokunen kuukausi sitten Jenni vinkkasi blogissaan Marks & Spencerillä myytävästä Rosie for Autograph lounge wear -mallistosta. Rosie Huntington-Whiteleyn tähdittämästä mallistosta löytyy sekä alusvaatteita että ihan täydellisiä oloasuja rentoon kotona hengailuun: pyjamia, yöpaitoja, aamu- ja kylpytakkeja... vaikka mitä, TÄÄLTÄ löytyy tämän hetkinen valikoima. Mallistosta löytyy sekä edullisia tuotteita, jotka kävisivät vaikka budjettiystävälliseksi joululahjaksi, että hieman tyyriimpiä juttuja joissa on sitten materiaalit laadukkaampia, kuten silkkiä ja cashmerea. Jo aikoja sitten kun Jennin postauksen innoittamana kurkkasin M&S:n nettikaupan, tykästyin tähän mustaan 100% silkistä valmistettuun aamutakkiin. Se oli vaan vähän tyyris, enkä voinut mitenkään perustella sellaisen hankintaa - onhan niitä nyt halvempiakin olemassa. No sitten tuli ne veronpalautukset "ylimääräisenä" tienestinä, ja huomasin Rosie -malliston 30% alennuksessa. Jahas. Tilaus lähti menemään enempää asiaa miettimättä, ja ihan hyvä että lähti! Ensinnäkin, koot ovat nyt aikalailla loppuunmyytyjä kyseisen silkkikimonon kohdalla, ja toiseksi, jos olisin alkanut jahkailla, olisin todennäköisesti jättänyt lopulta kaupat tekemättä. Välillä on ihan ookoo hemmotella itseään luksus"turhuuksilla", se on mun mielipide.

Marks & Spencerhän on brittiläinen pulju, ja toimitus Suomeen kustansi 7,5 puntaa. Ei hemmetti miten nopeasti paketti tuli perille! Tilasin torstaiaamuna, ja jo seuraavana päivänä DHL:ltä tuli tekstari että yrittävät toimittaa paketin mulle iltapäivällä. Erinomaisen nopeaa palvelua sanon mä, kannattanee siis pitää M&S mielessä jos joutuu ennen jouluaattoa harrastamaan paniikkoshoppailua viime hetkellä, jotta ne loputkin uupuvat lahjat löytää tiensä ajoissa kuusen alle. :D 

IMG_3747
IMG_3758
IMG_3790
Perfumesta tilasin Escadan Magnetism -hajuveden äidille joululahjaksi, ja itselleni kauan hinkuamani Burberryn Brit Sheer -tuoksun. Jos joku ihmettelee, miksi oon mennyt avaamaan lahjaksi menevän Escadan pakkauksen, niin halusin vaan tsekata että pullo on ehjä. Ei tule sitten aattona ikäviä ylläreitä. :) Tämän Magnetismin kohdalla kävi muuten äitiä ajatellen positiivinen kämmi: tilasin 50 ml kokoisen pullon, mutta sieltä lähetettiin 75 ml tuote, varmaan vahingossa. :D No, eipä se mua varsinaisesti haittaa, haha. Äiti on suht allerginen/herkkä kaikille hajuvesille, mutta Escadan tuoksuja hänen nenänsä kestää. En edes muista, milloin viimeksi on ollut joulu ilman jotakin Escadan tuoksua äidin lahjojen joukossa, aina löytyy joku uusi kausituoksu tai vaihtoehtoisesti vanhempi klassikko, jota ei vielä olla isän ja veljen kanssa hänelle ostettu. :D Ja toistaiseksi äiti on tykännyt tasapuolisesti kaikista Escadoista, joten hudeilta on vältytty hienosti. 

Omaan käyttöön ostamani Burberryn Brit Sheer on aivan ihana! Taisin olla vielä yläasteella, kun lainasin kirjastosta Seventeen -lehtiä ja yhden välissä oli Brit Sheerin tuoksunäyte. Hajuvesi hurmasi mut jo silloin, mutta en ikinä saanut aikaiseksi ostaa sitä. Nyt mulla on se näiden kaikkien vuosien jälkeen, jeejee. :D Kuten tuosta sanasta sheer voi päätellä, tuoksu on aika kevyt ja sopii siispä loistavasti päiväkäyttöön. Tuleepahan vaihtelua super suosikilleni Pradan Candylle, jonka myös oon tilannut Perfumesta, olikohan se alkusyksystä. Suomessa hajuvedet maksaa tunnetusti maltaita, ja oon jo vuosien ajan tilannut niitä edullisesti esim. Britanniasta. Nyt tuoksutilausten postarit ovat monilla firmoilla nousseet aika tyyriille tasolle, ja esimerkiksi Feel Unique näyttää lopettaneen kokonaan hajuvesien postituksen Suomeen. Liekö sitten lentoliikenteeseen tullut taas jotain uusia säännöksiä... Oli miten oli, ilokseni huomasin että perfume.fi on itse asiassa suomalainen yritys! Hinnat ovat oikein kilpailukykyisiä, toimitus ja palvelu huippuluokkaa ja muutenkin homma toimii just kuten pitääkin. Voi olla, että jatkossa tilaan pääsääntöisesti Perfumesta uudet hajuvedet, säästömahdollisuudet kun ovat melkoiset. :) 

// Christmas gifts for me and my mum, yay! I had my tax returns on last Thursday, and of course I had to get rid of all that excess money on my bank account. I decided to opt for this lovely silk kimono from Marks & Spencer online shop. It's from Rosie for Autograph collection and you can find it here on sale. I also bought Burberry Brit Sheer for myself, love it! It's very light perfume so it's ideal for daytime use. The other perfume showing in photos above, Magnetism by oh-so-iconic Escada, will be Christmas present for my mother. She loves all things Escada so I'm sure this will be a great gift for her! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti