New in...

mw1_effected
 mw2_effected
Amazonista tilattu Matthew Williamson -cd suvaitsi vihdoin ja viimein saapua viime tiistaina. Ei siitä ollutkaan kun joku kuukausi, kun tuon tilasin.. :-D Levy on toki muotinäytösmäiseen tyyliin hieman mitäänsanomatonta ja "kevyttä" kuunneltavaa, mutta kyllä ton pistää helposti soimaan kun vaikka siivoaa. Vaan mahtuupa levylle myös muutama todella hyvä biisikin jotka jäävät ihan oikeasti mieleen - ei siis ihan turha ostos ottaen huomioon, että Matthew on mun lempisuunnittelija. <3

wer_effected
Elle Accessories on ehdottomasti yksi vuoden odotetuimpia lehtiä, ja toissapäivänä se sitten ilmestyi postilaatikkoon. Sen verran moneen kertaan olen kuluneen vuoden aikana lukenut sitä viime syksynä ilmestynyttä 2010 -vuoden lehteä, että odotukset uuden numeron suhteen oli aika korkealla.  Ja paljonhan tossa taas riittää ihasteltavaa :-) Tällasia kunnollisia lisälehtiä sais olla kyllä muillakin lehdillä! Esim. Voguen mukanahan tulee monesti kaikenlaisia lisälehtisiä ja -liitteitä, mutta harvoin niissä on mitään kiinnostavaa.

 meikki1_effected
Jee, vuosien jälkeen mulla on taas jauhepuuteri käytössä! Yves Rocherilla poistuu Luminelle -merkin tuotteet kokonaan (oiskohan se ollut niin että v. 2012 mennessä vai 2012 aikana?), ja tää puuteri maksoi jossain secret salessa vaan 4,90€. Äitihän tilasi tän siis itsellensä, mutta kun paketti tuli, se antoikin sen mulle kun sopivasti olin vastikään valitellut puuterin loppumista :D Ja sitte pistettiin uusi YR-tilaus menemään ja tulossa on nyt viisi irtopuuteria lisää! :P Mulla yks kestää varmaan jotain vuoden käytössä, joten mulla on sitte irtopuuteria seuraavaks 3-4 vuodeks kun kolme tilatuista puutereista tulee mulle :) Hah. 

meik23_effected
lk_effected
YSL:n huulipunan tilasin Cheap Smell -nimisestä brittiläisestä nettikaupasta, eikä hintaa ollut kuin n. 19 euroa! Anteeks mitäh?! Sokkarilla samat punat maksaa jotain 36€ mun muistaakseni, eli lähes puoleen hintaan sain tämän. Tässä taas todistettiin, ettei Suomen maan kamaralta kannata ostaa kosmetiikkatuotteita missään muodossa.. Noh. Huulipuna on aivan ihana, ja väri on täydellisesti pinkki ja pinkisti täydellinen. Sävyn nimi oli muistaakseni Provactive Pink. YSL:n Roug Volupte -huulipunat on muuten mun mielestä ihan parhaita, niissä on ihania sävyjä ja koostumus on kivan pehmeä ja täyteläinen. Mulla on Rouge Volupteja nyt kolme. Saa nähä, päihittääkö Diorin Addict -punakaan näitä, jälkitilauksessa on meinaan tulossa yks sellainenkin :) Addict maksoi myös alle parikymppiä, woooohh! 

TRANSLATION: This week I have received many small nice packets: Matthew Williamson cd from Amazon, powder from Yves Rocher and YSL pink lipstick from Cheap Smells. I also got my hands on new Elle Accessores magazine, love it! Definitely one of the most anticipated mags of the year.

6 kommenttia:

 1. Kauan kesti toimitus tuolta Cheap Smellsistä? Pari muutama hajuvesi kutkuttelis tilata jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 2. Elli,
  Tilauksen laitoin menemään viime viikon torstaina, ja oiskohan jo tiistaina tai keskiviikkona tullut perille :-) Eli alle viikko meni toimituksessa! :p Tosin, se Diorin puna tosiaan ei vielä ole tullut, vaikka samaan aikaan tilasinkin - toivottavasti sekin tulee pian että saa sen käyttöön :D

  VastaaPoista
 3. Eiköhän se sieltä tule =) Toisaalta kiva, että laittavat saatavilla olevan tuotteen heti, eikä kaikkia vasta samassa paketissa.

  VastaaPoista
 4. Elli,
  Joo varmasti se sielt viel tulee :) Ja joo tosi kiva että noin, malttamaton ihminen kun olen niin olis aika ärsyttävää odotella että kaikki tulee samassa paketissa, mikäli jossain tuotteessa kestää kauemmin :D

  VastaaPoista
 5. Caroline Robianto,
  Thanks :)

  VastaaPoista