Sisustushaaveilua

Uskomatonta mutta totta, en pitkiin aikoihin ole uhrannut ajatustakaan muuttoon ja sisustamiseen liittyviin asioihin.. ennen tätä päivää siis. Kouluasiat ovat pitäneet kiireisenä. :) 

Oon useita vuosia ollut sitä mieltä, että mun unelmakeittiö olisi yhdistelmä tummaa puuta ja valkoista, kun taas olkkari olisi punk-henkisesti punamustavalkoinen. Haaveilin joskus pinkkimustavalkosuudesta, mutta oikeastaan se pinkin värin ylityttömäisyys alkaisi todennäköisesti hävettää aika piankin :D Punainen on vähän neutraalimpi ja "perinteisempi" ehkäpä. Sen sijaan kylppärin sisustuksessa haluaisin vaihdella värejä  vaikka vuoden ajan mukaan; kesällä räikeää turkoosia tai sitten jopa sitä pinkkiä, kun taas talvella voisi käyttää vähän neutraalimpia ja synkempiä sävyjä. :) 

Makuuhuoneen sisustusta en kuitenkaan oo oikein koskaan osannut tarkemmin pohtia, ainoa ajatus on tainnut olla, että ei mitään silmiä ärsyttävän räikeää värimaailmaa. Tänään sattumoisin erehdyin selailemaan Gant Homen valikoimaa täällä, ja taitaa olla niin että vihdoin alkaa mullakin olla selvät sävelet siitä, millainen makkarin olla pitää.. :D Saa vaan nähdä, milloin näitäkin haaveiluita pääsee käytännössä toteuttamaan - eihän sitä vielä tiedä, että päädynkö muuttamaan kaksioon vaiko "vaan" yksiöön. Yksiö on siitä hankala, että niitä huoneita on vaan se yksi - eli pitää keksiä yksi yhtenäinen sisustustyyli. :/ Jos mulla olisi käytössä vaikkapa neljä huonetta, todennäköisesti jokainen olisi tyyliltään erilainen. :D

gant-hm
Päiväpeite ja paljettityynyt H&M, tähtityynyt Gant Home. En tiennyt, että munkin sisällä piilee Gantin tähdistä hullaantuva tylsimys! Muutenkin musta on hiukan huolestuttavaa, että haaveilen tälleen tosi aikuismaisesti shamppanjan ja beigen sävyistä sisustuksessa - pahoin pelkään, että se aikuistuminen vihdoin ja viimein alkaa kolkutella ovella. Mun huoneen vihreät seinät suorastaan sattuu jo silmiin räikeytensä takia, ja seeprapäiväpeitto lentää ihan justiinsa kaapin pohjalle piiloon. Ehdin jo luulla, että mun rakkaus överi värikkyyteen ja eläinkuoseihin olisi ikuista, mutta ei näköjään. Pöh. Tylsä minä, tylsä aikuisuus.  

brerg
Kalusteet voisi olla valkoisia, mutta ehkä muutama mustanvärinenkin juttu sopisi joukkoon. Haluaisin vitriinin hienoimpia laukkuja ja kenkiä varten.. :D Tällä hetkellä potentiaalisimpia tapauksia ovat Ikean musta matala lipastovitriini sekä Sotkan valkoinen kaappivitriini. Ikean musta vaaterekki olisi ihana, mikäli sellainen vaan tulee mahtumaan ensiasuntoon. Vitriini on kumminkin mulle oleellisempi asia kuin rekki. Haaveilen myös ihan pikkuisen ihka oikeasta kampaus/meikkipöydästä! Ikean valikoimasta (ylläriylläri) on tuokin kollaasissa oleva kotoisin, jotenkin muhun iskee kovasti tollainen todella simppeli ja käytännöllinen ulkomuoto. 

Että sellasta. Näitä tän tyyppisiä postauksia taitaa tulla useampikin lähiaikoina, sillä just nyt taas innostaisi kauhesti päästä sisustelemaan omaa kämppää.. harmi kun muutto tapahtunee vasta vuodenvaihteen jälkeen :(

2 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa sun suunnitelmas! Oioi noi H&M:n paljettityynyt.. pitää vähän käydä vilkuilemassa niitä sillä silmällä ;)

    VastaaPoista
  2. Sara,
    Kiitti :> Joo noi paljettityynyt olis ihan mielettömän ihanat, mun on kyllä jossain vaiheessa tilattava 2-3 tollasta!

    VastaaPoista