Uutuuspurnukoita

Muutaman päivän sisään mun kosmetiikkakokoelmaan on ilmestynyt muutamia uusia juttuja, joten pitemmittä puheitta, tässäpäs niitä nyt sitten tulis! =)

fourreasons1_effected
Muut kävi tänään leikkauttamassa hiuksiansa sukulaiskampaajan liikkeessä, mutta ite päätin tällä kertaa jättää väliin. Aluksi mun oli kyllä tarkoitus värjätä tukkaa, mutta ajattelin nyt kuitenkin pitää vähän taukoa kaikenlaisesta turhasta tukan rasittamisesta. Nyt oon selvinnyt jo kolme kuukautta ilman hiusten värjäämistä, ja seuraava kerta on nyt näillä näkymin marraskuun lopussa, ennen valmistujaisia. Saa tukka siihen asti hieman levätä. :D

Tän hetkinen yli viiden sentin tyvikasvu ei mikään maailman kaunein näky oo, mutta eipä se onneks niin ällöttävän selkeästi erotu niinku sillon kun tukka oli tummanruskea. :D Nyt kun tukkaa on muutaman kerran vaalenneltu, ongelma on itseasiassa päinvastainen kuin yleensä - tyvikasvu on tummempi kuin hiusväri! Ohhoh. Ajattelin että marraskuussa voisi pyytää kampaaja värjäämään mulle kokopää tyvikasvun. :D Sitten vois pitää pitkän värjäystauon ja keskittyä oleelliseen, eli hiusten kasvattamiseen.. ei oikein onnistu jatkuvalla kemikaalirasituksella moinen.

fourreasons2_effected
Vaikka parturiin en lähtenytkään, sain kuitenkin sieltä kivoja "tuliaisia" :D Elikkäs Four Reasonin hopeashampoo edellisen loppuneen tilalle ja sitten tollanen uutuustuote eli hopeasuihke! Pitäis olla jopa tehokkaampaa ainetta kuin tuo shampoo. Mulla ei oo ollut hopeeshampoota varmaan yli kuukauteen, joten tukkaan on ehtinyt hiipiä sellainen ikävä kellertävä vivahde, mutta toivottavasti nämä tökötit karkottaa sen taas pois :)

tbs1_effected
 tbs2_effected
Pari päivää takaperin postilaatikkoon oli kolahtanut pieni paketti, täysin odottamaton sellainen. The Body Shopilta oli lähetetty kokeiluun meikkivoide ja meikkipuuteri uudesta Extra Virgin Minerals -sarjasta. Kiva ylläri, kiitoksia vaan =)

tbs3_effected
Meikkivoiteelle annan tuomion 'perus hyvä'. Peittävyys on ihan ookoo, mutta mun iholla tuote levittyi vähän turhan nihkeästi. Harmittaa kun mun vaivalla hankkima rusketus on jo alkanut väistyä kalpeuden tieltä, niin tää meikkivoide alkaa olla jo vähän turhan tummaa kamaa :( Jos oikein hyvin häivyttää kaulalle niin joo, voi vielä ainakin hetken aikaa käyttää, mutta ei kauaa.

G3k5pg on Make A Gif, Animated Gifs
Meikkipuuteriin sen sijaan ihastuin kovastikin! Tätä olen nyt muutamana aamuna jo naamalleni sutinut. Yleensä en kauheasti meikkipuutereita fiilistele, sillä punakka ja helposti näppyyntyvä ihoni tarvitsee mielestäni enemmän peittävyyttä kuin mitä kokeilemani meikkipuuterit ovat tähän asti tarjonneet. Liian kevyeltä vaikutti tämä TBS:nkin versio aluksi, mutta sitten hoksasin että peittävyyttähän pystyy säätelemään hyvin helposti - ottaa vaan väriä enemmän siveltimeen ja painaa sitä hieman kovemmin kasvoja vasten levittäessä :D Meikkivoiteen tällä tuotteella korvaa kyllä helposti, mutta tavallista irto-/kivipuuteria oli pakko hieman sutia päälle, sillä iho jäi meikkipuuterin jäljiltä hiukan kiiltäväksi joistakin kohdista. Jokatapauksessa, tätä voisin itsekin ostaa tulevaisuudessa, kun meikkipuuteri on jotenkin näpsäkän kokoinen mukana kuskattavaksi ja tämä tosiaan oli vieläpä tarpeeksi peittävää tavaraa munkin makuun :) Tykkäääääääännnn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti