Popping those bottles cause we rock rock

Eilen illalla olin Lahdessa parin kaverin kanssa. Vasta menomatkalla bussissa tajusin, että jaahas siellähän on Taiteiden ilta (vai mikä lie nykyää onkin) :D Torilla olikin populaa kuin sieniä sateella, hehee. Eka käytiin Amarillossa syömässä, ja päätin tällä kertaa tilata jotain muuta kuin bar mix, kanapasta, vuohenjuustoburgeri tai perus burgeri. :D Pitkän harkinnan jälkeen mun eteen ilmeistyi Chicken pocket. Osasyynä ko. annoksen tilaamiseen oli tietty se, että siinä oli mukana taivaallista vuohenjuustoa, omnomnom.. ;) Jälkkäriksi söin brownien jätskillä.
arillo

Rillossa vietetyn pitkän herkuttelutovin jälkeen hiippailtiin lähinnä torilla ja poikettiinpa me Oldissa ja Santa Fessakin. Sitten ajeltiin ABC:n kautta kamujen porukoille ja siellä sitten hörpittiin vähä siiderii sun muuta kivaa. Ulkona oltiin, käytiin yölenkkeilemässä ja meno oli kaikinpuolin vähä levotonta, mutta eipä oo kyllä niin huvittavaa ja hauskaa iltaa ollu aikoihin mulla. :D Kiitti teille siis! <3
alollå
 
TRANSLATION: Yesterday I had so much fun with couple of friends! I even can't remember last time when I have laughed so much :D We ate well, had some pear siced and took a walk in the middle of the night.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti