Blah blah blah

kju_effected
Postilaatikkoon oli näemmä saatu mahtumaan sanomalehden ja Ellen lisäksi peräti kolme pientä pakettia: The Cityn kausi 1, Himoshoppaaja -sarjan viimeisin teos sekä Gossip Girlin 2. tuottis. Jee. Nyt mulla vihdoinkin on muutakin katsottavaa kuin Tyttö sinä olet tähti (ehkä miljoona kertaa nähty jo?), Himoshoppaajan salaiset unelmat tai Dear John... ;) Siis ei todellakaan sillä, etteikö edellä mainitut yhä edelleenkin olisi loistavia filmejä! Heti kun saan yhden verotuksen tehtävän kuntoon, taidan aloittaa GG -maratonin kaakaon ja viltin kera..

PS: Beany -blogista heitettiin mulle tällainen tunnustus! Thank you so much! :)
tunnustus
Ilmeisesti viidelle olisi tarkoitus laittaa tää eteenpäin, mutta ainakin nyt toistaseks mä laitan tän eteenpäin vaan Juicylle! Lisäilen mahdollisesti myöhemmin muita tyyppejä tähän jos keksin sopivia, nyt ei ole aikaa notkua koneella kauempaa :--)

3 kommenttia:

 1. tsekkaa tää: http://www.huuto.net/kohteet/zara-beige_kultainen-neule-m-s-uusi/191670184 (oli pakko tulla huutelee vaikka luetkin jennin blogia, halusin vaan varmistaa ettei mee ihan ohi sulta koska eiks toi oo vähän samantyylinen kun se tigerin neule?)

  VastaaPoista
 2. YAYYYY! Thanks nemaaa! Pistänki heti ton mun blogiin :)

  VastaaPoista
 3. tiiku,
  Kiitti vinkistä! Tota itseasiassa itekkin kattelin jokin aikaa sitten Zarassa, mutta tulin siihen tulokseen ettei kimmellä tarpeeksi mun makuun :( :D

  Juicy,
  Ollos hjuva! :P

  VastaaPoista