Shoppingzzz

zara_gold_shirt
zara_gold_shirtt
Kultainen teeppari oli Helsingin reissun ainut vaateostos, ja hintaa tosiaan oli vajaa 50€. Tykkään kovasti! Oversize -mallisuus ja selässä oleva vetoketjuhärpäke tuovat juuri oikeanlaista särmää kultapaitaan - näyttää samanaikaisesti sekä juhlavalta että rennolta. 


zara_pink_blazer
zara_pink_blazerr
Sitten tää tuorein huuto.net löytö... elikkä Zaran pinkki seiloribleiseri! Bleiserin kunto on lähes uudenveroinen (jokin pieni, melko huomaamaton kuulakärkikynäsuttu on toisessa hihassa, buu) ja hinta oli sopiva, joten pitihän se itselleen huutaa. Koitin heinäkuussa löytää Zaran alemyynneistä just tätä ihanuutta, mutta tulin silloin kotiin vihreän vastaavan bleiserin kanssa. No nyt mulla on ne molemmat sitten :)

blue_blazer
Tämä bleiseri puolestaan löytyi kirpparilta jokin aikaa sitten, oisko hintaa ollut huikeat 2-3 euroa. :D Väri on jotain sähkönsinisen ja violetin väliltä, kultaiset napit (pyhä pakollisuus) löytyy ja malliltaan bleiseri on hauskasti takaa pidempi kuin edestä - kuten kuvasta ilmeneekin. Tässä oli kauheat olkatoppaukset, mutta ne sai saksilla ratkottua helposti irti.

Mitäs tykkäätte? =) 

TRANSLATION: Here's my latest shoppings! I bought that amazing gold t shirt from Zara yesterday, it cost 50€ and I love it. It's nice that it looks both festive and relaxed, thanks to mixing of gold and oversize in the same shirt. Pink blazer is also originally from Zara, I bought it from huuto.net (ebay-like site) and electric blue blazer is from local flea market.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti