Chiara Ferragni Boots

6093725496_43b922d345_o
hjyugiu
Okei. Mulla on tasan kahden talvikengät: pähkinänruskeat UGG Australiat sekä punaiset Dr. Martensit. Uggit on liian homssuiset muuhun kuin kaupassakäyntiin, postin hakuun ja yleiseen rentoilupäivähengailuun, kun taas rakkaat maiharini ovat aika.. no, miehekkäät ja jykevät. Voisivathan ne ihan tyttömäiset olla, jos niiden koko olisi muuta kuin UK 9 :D Anyway. Eikös se oo ikäänkuin jokanaisen oikeus omistaa ainakin yhdet mustat kengät, jotka menee lähestulkoon kaiken kanssa? Noni, sitä vähän minäki.

Törmäsin näihin täydellisen ihaniin The Blonde Salad -bloggaajan eli Chiara Ferragnin nimeä kantaviin prätkäbuutseihin eilen kun huvikseni tiirailin pitkästä aikaa Luisaviaroman valikoimaa. Siellä ne täydellisyyttä hipovat niittikengät nököttivät. Ainoa vaan, että tarjolla oli vain harmaaruskeat ja mustat buutsit hopeanvärisillä niiteillä. :/ Mutta pikatsekkaus TBS:iin ja heti selvisi, että kyllä noita mustia on kultaniiteilläkin valmistettu. Nyt vaan enää täytyisi selvittää, että missä ihmeessä niitä myydään. Ja mikäli tällainen iki-ihana, jopa tänne kolkkoon pohjolaan toimittava verkkokauppa löytyy, täytyy vain toivoa ettei buutsit ole sitä valikoiman kuuminta kamaa. 250€ kun on köyhän opiskelijan aika vaikea repäistä tosta noin vaan. :D 

PS: Chiara Ferragni -mallistossa on parit muutkin aika nätit kengät! :P

TRANSLATION: I'm in loooove with these biker boots, designed by Chiara Ferragni from The Blonde Salad. I bumped into them accidentally when I was taking a look on Luisaviaroma's shoe range. From Luisaviaroma you can find both grey and black boots with silver studs, but because I don't like silver so much, I must keep searching and hope that I'll  find black boots with golden studs.

2 kommenttia:

  1. Remu remu remu. oot ihan hullu :DD

    VastaaPoista
  2. Anonyymi,
    Poksu poksu poksu. Niin oonkin ;)

    VastaaPoista