Uusimmat Versace fot H&M -kuvat

Ohhoh, eipä oo maanantain jälkeen tullut mitään tänne postailtua! Hups. Pistetään koulujuttujen, työharjottelun ja kipeenä olon piikkiin. Eikä tässä kyllä mitään mainitsemisen arvoista oo edes tapahtunut viime päivinä. :/ Tämäkään postaus tuskin ihan kaikkia kiinnostaa - luvassa on otsikon mukaisesti taas hieman Versacen Hennesille suunnitteleman malliston puimista - mutta todennäköisesti viimeistään maanantaina oon taas kunnolla takas blogin ääressä! :) Silloin mun on meinaan tarkoitus hakea postista jotain oikein ihanaa ja odotettua, hihhii ;) Kukaan ei tietenkään arvaa, mistä on kyse. 

Mutta nyt niitä kuvia!! Onpa hyvä, että tulee tuota Nitrolicious -blogia silloin tällöin seurattua, sieltä bongasin nämäkin kuvat. :)

versace_for_hm
Okkei, tossa vasemmanpuoleisessa kuvassa olevat vaatteet näyttää ihan kivoilta. Siis ihan kivoilta, ei mitenkään maailmaa mullistavan mageilta, tai mitä olis ihan pakko saada omaan kaappiin. Mutta toi viereisen kuvan kirjava kammotus... tartteeko tollaisesta asusta sanoa mitään? Tollaset vaatteet tuskin toimisi edes erikseen! :D Korut on kyllä ihan kivoja. 

anna-dello-russo-versace-for-hm-570x854
Anna Dello Russo Pariisin muotiviikoilla, yllänsä sama nahkamekko kuin Donatellalla Versacen näytöksessä. Toi mekko on oikeastaan tosi päheä ilmestys kaikkine niitteineen päivineen, mutta vaatii kyllä kantajaltansa aika paljon..  

versace-x-hm-vogue-russia-01
versace-x-hm-vogue-russia-02
versace-x-hm-vogue-russia-03
versace-x-hm-vogue-russia-04
versace-x-hm-vogue-random-01
Toi pinkki mekko on u-p-e-a! Eka sellanen vaate, jota voisin itsekin koettaa tavoitella (viimeistään sitten joulukuussa kun kaikki myydään taas puoleen hintaan.. :D). Korut kiinnostaa ehdottomasti eniten tässä mallistossa, ainakin nyt nähtyjen kuvien perusteella, mutta toi pinkki mekko on kyllä aika houkutteleva. 
versace-x-hm-vogue-random-06
En pääse yli enkä ympäri siitä, että toi on edelleen yksi karseimpia asuja ikinä H&M:n yhteistyömallistoista. Yök. 

Mitäs tykkäätte? Hot or not? :D

TRANSLATION: Here's the latest Versace for H&M pictures, spotted from Nitrolicious blog! I like pink dress with golden studs and yeah, maybe a lil bit that leather jacket, too... but especially the jewellery is my thing. I'm not so into this collection like Lanvin, Jimmy Choo (or let's not even talk about Matthew Williamson, my all time fav...), but there really is certain pieces that I'll try to catch when the collection comes online. What do you like? What is your favourite pieces?

6 kommenttia:

 1. I really love these items, I love the belts and the bracelet.

  - Puck
  ONEOFPOINTS.com

  VastaaPoista
 2. Mallisto on juuri niin överi kuin Versacelta voi odottaa! Ja mukana on kaikki tutut elementit: printtien sekoittelu, nahka ja niitit. Tuohon pinkkiin mekkoon iskin myös silmäni, mutta en usko että se tulee kaappiini muuttamaan - käyttöä sille kun en ihan heti keksi :) Malliston asusteet näyttävät herkullisilta ja niitä voisikin sitten vähän lähemmin tutkia. Mitään pakko saada -juttua ei tästä yhteistyöstä kuitenkaan löytynyt :--) Tai oikeastaan tahtoisin nähdä vielä ne HOME-tuotteet! Löytyiskö villiä tyynyä nahkaisena tai kirjavan leopardisena ;)

  VastaaPoista
 3. Love this! Great post dear!

  http://www.hsquaredfashion.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. I think the collaboration turned out pretty amazing!

  VastaaPoista
 5. Elina,
  Joo mäkin odotan innolla että millaisia ne Home -tuotteet tulee sitten olemaan! Toivottasti jotain villiä tuleman pitää, heh :P Kaikki leopardikuosinen on vaan ja ainoastaan tervetullutta :D

  Tota pinkkiä mekkoa mäkään tuskin tuun ostamaan,just samasta syystä että tuskinpa tulisi kuitenkaan käyttöä moiselle. Ennen kaikkea aion kärkkyä niitä koruja, ja ehkäpä myös jotain nahkatakkia.. ellei ne nyt ihan miljoonia maksa, ei oikein huvita jotain +150-200€ maksaa H&M:n takista :D


  Other girls, thanks for your nice comments! :) I can't wait to see the whole collection! I must grab at least earrings, scarf and maybe belt.. let's see ;)

  VastaaPoista
 6. hei!
  Oli tosi kivaa luettavaa tämä sinun tekstisi. Muutenkin blogisi vaikuttaa erittäin kiinnostavalta! I like it :)

  -Joanna

  http://doitwithstyle-joanna.blogspot.com/

  VastaaPoista