VInkki: mikä tahansa normaalihintainen tuote puoleen hintaan H&M:n nettikaupassa

...koodilla 9536 nimittäin. ;) Saatoin just äsken tilata yhen pitkään himotun bleiserimäisen tummansinisen neuletakin, kröhhhm. Teki mieli myös yhtä karvaliiviä, mutta ehkä oon ovela ja tilaan sen vaikka äidin nimissä myöhemmin? :P Alkaa näköjään H&M oikeasti revitellä noiden alennusprosenttiensa kanssa, yleensä se perus 25% kalleimmasta tuotteesta ei ihan hirveän suuresti kumminkaan motivoi tilaamaan. Mut tällain puoleen hintaan -tarjous suorastaan VAATII laittamaan tilauksen eteenpäin :--D 

Nyt tais muuten H&M mennä ohi jopa Elloksen "super hyvien" alennuksien, heh. Nykyäänhän niiden paras tarjous taitaa olla se -40% vapaavalintaisesta tuotteesta, sillä 50% alennus on voimassa vaan sillon kun tilaa väh. kolme tuotetta.. No, Hennesilläpä ei semmosta rajoitetta olekaan. Kelpaa mulle :)

Image and video hosting by TinyPic

PEEÄS, onko muilla Flickr-käyttäjillä ollu tänään ongelmia sisäänkirjautumisen kanssa? Mä en pääse kirjautuu sitten millään Flickriin, joten piti tänkin postauksen kuvamateriaali ladata Tiny-helkkarin-piciä käyttäen :s En tykkää yhtää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti