Versace for H&M - nyt koko mallisto nähtävissä Polyvoressa!

Noniin, tänään alkoi Polyvoren ja H&M:n yhdessä järkkäämä Versace for H&M -mallistoon liittyvä stailauskilpailu, ja sehän tarkoittaa sitä, että viimeinkin on koko malliston kaikkien nähtävissä. Tavaraa on todella, todella paljon, mutta täytyy myöntää - oon hieman pettynyt. Määrä ei korvaa laatua, se ehkä sopisi tähän..? Vaikka niitä mekkoja on pilvin pimein valikoimassa, ei niistä juuri mitkään erotu edukseen, vaan kaikki näyttää jotenkin samanlaiselta keskenään. Esimerkiksi viime vuotinen Lanvin -mallisto oli mielestäni huomattavasti monipuolisempi, vaikka vaatteita ja asusteita olikin paljon vähemmän. 

Tein Polyvoressa muutamia asusteisiin ja mekkoihin painottuvia kollaaseja, mutta mallistoon kuuluu myös mm. leggingsejä, toppeja, sisustustyynyjä, sekä myös miesten vaatteita ja kenkiä. TÄÄLTÄ näkee kaikki tuotteet.

ver-laukut
Noista kangaslaukuista en sano mitään, mutta nahkalaukut on omasta mielestäni koko Versace for H&M -hömpötyksen parhaimpia paloja. Erityisesti noi niittilaukut, tuitui kyllä kiitos. <3 

ver-asusteet
Koruja, vöitä, huiveja, kenkiä jne on reilusti, ja mikä parasta, kaikki on metalliyksityiskohdat on kullanvärisiä. Ei ollenkaan hopeaa, jee! Muuten asustevalikoima onkin sitten aika epäkiinnostava, ja pitkän pohdinnan jälkeen innostuin ainoastaan punakultaisista korviksista ja mustasta niittivyöstä.

ver-dressees
Nämä mekot on ihan kivoja, mutta loppujen lopuksi huisin tylsiä eikä missään nimessä monen sadan euron arvoisia.

ver-uglies
Tässä puolestaan mun mielestä malliston kammottavinta antia.. kuka nyt tällaisista rytkyistä haaveilisi, saati sitten että kuka näitä haluaisi ostaa? En ymmärrä. Oon varmaan ahdasmielinen. :D

ver-suosikit
Tässä on kaikki mun omat suosikit. Ei niitä kovin montaa oo loppujen lopuksi, kun muistaa että mallistossa on kaikenkaikkiaan yli 100 erilaista vaatetta, asustetta ja sisustushärpäkettä - ainakin niin olin laskevinani Polyvore-kollaaseja tehdessä.. näistä kollaasissa olevista jutuistakin ainoat realistiset hankinnat on niittilaukku mustana tai pinkkinä, korvikset ja toi tekoturkis-asia. 

Nahkatakki (erityisesti biker-mallinen, oooo) olisi todella ihana, mutta eipä mulla oo varaa ostaa 300€ maksavaa takkia. Ja vaikka olisikin, en kyllä siltikään pystyisi maksamaan moista summaa mistään, mikä on peräisin H&M:stä. Puoleen hintaan EHKÄ, todennäköisesti ei. 

Mekot on ihania, mutta mua häiritsee kun hopeisessa mekossa on myös hieman kultaa ja kultaisessa hopeaa. Nahkamekko on on myöskin upea ilmestys, mutta itseäni en mitenkään saisi moiseen nakinkuoreen mahtumaan, ja muutenkin mua vähän puistattaa ajatus aitonahkaisesta mekosta.. käytän kyllä nahkasta tehtyjä laukkuja, kenkiä, vöitä ja takkeja, mutta jotenkin etoo ajatus piukasta ihoa vasten tulevasta mekosta - eikö siinä nyt jossain vaiheessa ala ahdistua siitä faktasta, että on sonnustautunut jostain kivasta pikku äppylehmästä tehtyyn vaatteeseen? O_o Pinkki mekko on käsittääkseni silkistä valmistettu, mutta I'm gonna skip it since hinta on siinä parinsadan kieppeillä.
Joten: Jään suosiolla venailemaan, mikä tulee olemaan vuoden 2012 yhteistyömallisto. :D

Miltäs nyt kaiken nähneenä tuntuu? Versace for H&M - hot or not so hot? Mitä pitää saada, vai jääkö koko mallisto tällä kertaa väliin? 

TRANSLATION: Now everyone of us is able to see the whole Versace for H&M collection @Polyvore. I really expected so much more, but now, after seeing everything.. I'm kinda disappointed. I mean, the collection includes over 100 different pieces, but still everythig look the same. There's no dress or piece of accessory that would really stand out from other pieces. And hey, isn't it crazy that leather jacket costs 300€? It might be Versace, but it's still from H&M. Only thing that I really want is studded bag, in black or pink color. How about you, how do you feel about this collection? 

edit// Tässä viel muutamat "lookit" jotka Polyvoren kilpailua varten tein. Kollaasien teko oli ihan hauskaa, vaikkei suurin osa vaatteista meikäläiseen iskekään - on kiva luoda kaikenlaisia tarkoituksellisesti överiksi vedettyjä kokonaisuuksia. :D  / Here is some of my Polyvore contest looks!

l7867

bftr
 
jkhyuiho
 
oi8u

iou
 
ewgr

zseawg

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa! Pakko itsekin tehdä joku kollaasi tonne! :)

    VastaaPoista
  2. Beany,
    Hih siitä vaan kollaaseja väsäilemään :p

    VastaaPoista