(S)CRAPBOOKS

Tässä tulee vähän erilainen postaus ku mitä yleensä ootte tottunut täällä mun blogissa näkemään :-)

Oon tehnyt leikekirjoja (tai siis, vihkoja) eli skräpännyt jo varmaan kuuden tai seitsemän vuoden ajan, eli aika pitkään. Tänään huvikseni kaivoin sängynaluslaatikosta esiin kaikki scrapbookit mitkä vaan löytyi, ja otin samalla vähän kuvia teille :) Aluksi skräppäsin ihan vaan jotain koulujuttuja (kuin tylsää :-D), piirrustuksia yms, mutta nykyään lähinnä muotilehdistä, mainoksista ja etenkin H&M:n kuvastoista tulee saksittua kuvia. Myös kuitteja ja hintalappuja liimailen sillon tällön talteen jos niihin mukamas liittyy jotain jänniä muistoja. 

Nää kollaasit nyt tulee vähän sekasin, mutta oletan että näist saa ehkä selkoo että mitkä on sitä vanhinta tuotantoa ja mikä puolestaan hippasen tuoreempaa :D 

scrap1_effected
Tämmönen kasa siis löytyi... 

scrap1koll
Voi että miten ihanaa - Gimmel... Tyttöjen iltoja pidettiin kaverin kanssa monesti, en hirveen kaiholla muistele niitä kertoja kun meikattiin toisemme käyttäen mm. yliräikeitä luomivärejä sun muuta. 

Alaoikea kuva: Voitin ekaa kertaa elämässäni palkinnon! Tarkemmin sanottuna 3 Iittalan kynttilätuikkua Sisters Clubin kisasta jossa piti piirtää unelmiensa huone... toi mun "unelma" huone oli kaikista karsein noista ja mua hävetti et se julkastiin tossa :D Etenkin ku olin samoihin aikoihin saanu sattumalta selville, että eräs ilkeä urpo samalta luokalta kuului myös Sisters Clubiin eli varmasti oli nähny mun hienon piirrustuksen. Nolotti pikkusen.
scrap20_effected
Tästä lehtiartikkelista mun LV-kiinnostus aikoinaan sai alkunsa! Oiskohan peräisin mamman Me naiset -lehdestä :-D On tuo Manhattan GM vaan niin upea..  

scrap2koll
Vai että oikein SYNTTÄRI TOIVEET, ENSIN JOULUPUKILLE TIETOON :---D Ei luoja että hajoilen aina ku nään ton toivelistan! Khrömm, jotain Digimoneja... miksen mä voinu olla normaali rinsessa joka leikkii vaik Barbeilla? :DD 

Tota vieressä olevaa koira -kuvaa piirsin itku silmässä kun mummon ja papan koira nimeltä Onni kuoli :( Sinä päivänä kyselin varmaan 1000000 kertaa mummolta, että missä Onni on. Mummo vastas aina että "paremmassa paikassa"... elättelin muutaman tunnin toivoa siitä, että se parempi paikka olis vaikka eläinlääkäri, mutta loppujen lopuks tajusin ettei Onnia oo ja pillitin useemman päivän. 

Tohon yhen opettajan kirjottamaan tekstiin selitys: piirsin siis tosiaan sarjakuvia ja kirjotin kaiken maailman stooreja ala-asteella, kolmoselta saakka. :D 

Ja noi kaks heppua tossa alaoikealla esittää eräitä opettajia.. x) Mitä toho ny sanos. LOL.

scrap3koll

scrap47_effected-001

scrap9koll

scrap12koll
Yläasteen alussa olin tosi varma yhessä vaihees et haluun muotisuunnittelijaks.  Ihan hyvä vaan et olin tylsä ja aloin opiskella sitä liiketaloutta enkä toteuttanu utopistisia haaveitani.. :--D Noi ylemmät ufoihmiset taitaa olla piirretty ala-asteen lopussa tai yläasteen alkupuolella, ja noi alemmat töherrykset taitaa olla muutaman vuoden takaa. Enää en piirrä MITÄÄN!

scrap17koll

scrap11koll

scrap42_effected

Semmost tällä kertaa! :D Nykysin ei kyllä skräppäilykään oo enää niin lähellä sydäntä ku ennen - innostun ehkä parin kuukauden välein askartelemaan. En myöskään jaksa enää niin innokkaasti haalia skräppäysmateriaalia kasaan, joten sekin vaikuttaa siihen että touhu on vähän jäänyt. Tavallaan harmi, kun nykyään en tee enää lähes mitään luovaa. Ennen oon piirtäny ja haaveillu sarjispiirtäjän, kirjailijan, muotisuunnittelijan (...), toimittajan, valokuvaajan ja ties minkä urasta, mutta nyt en enää tiedä mitä elämältäni haluisin. Vaikka oonkin viimesen vuoden mukamas niin kovasti inhonnut liiketaloutta ja katunut alavalintaani, tuntuu silti että tuun kummiskin päätymään jonnekkin toimistoon reskontran kanssa leikkimään. Huolestuttavinta on se, että mulle se sopisi vallan mainiosti. Musta on tullut tylsä! Oon koko elämäni ihaillut ja ihannoinut luovuutta, mutta nyt sen voisi jo julistaa lähes kokonaan sammuneeksi mun elämässä. Menipä syvälliseks. Ehkä mun pitää vaan löytää oma juttuni - sitä on sitten viimestään aikaa alkaa etsiä, kun parin kuukauden päästä valmistun :--)

TRANSLATION: I've been doing these scrapbooks for 6 or 7 years now, and I have a pretty big collection of books now! :D In this post, you can see some of my scraps. Some of them are very old, but most of "fashion" collages are quite new stuff. Unfornately I'm no longer so into this funny hobby like I used to be - nowadays I scrap once in two months or even more seldom. I think I should find myself a new way to maintain creativity... :D

1 kommentti:

  1. Your scrapbook collections are cool! :) You're a good artist. We love the ones that are being drawn by you. Beautiful!

    Much love from the SABO SKIRT girls!
    SHOP: http://www.saboskirt.com
    BLOG: http://www.saboskirt.blogspot.com

    VastaaPoista