You're unique, just like everyone else

yyujjl_effected
Eilen Poksu tuli lomille, ja suunnattiin sitten syömään. Oli muuten kunnon urakka saada ruokalautanen nenänsä eteen :D Mentiin Amarilloon, löydettiin tyhjä pöytä ja istuskeltiin siellä sitten ruokalistaa selaillen. Tarjoilija kävi kysymässä että ollaanko jo tilattu, sanottiin että ei olla. No, se lähti sitten pois ja sielt ei tullut enää ketään pyytää tilausta... tympääntyneinä käytiin Santa Fessa = täyttä, ja sitte  viel Memphiksessä = täyttä. No eiku vaan takas sinne rilloon. Meni jonkun aikaa että saatiin pöytä, sellanen ärsyttävä pikkupöytä perkeleen liukkailla tuoleilla :DD Kesti tosi kauan ennen ku saatiin ne alkupala nachot pöytään. No, viereisest pöydäst läks pariskunta lapsensa kera pois, joten vaihdettiin sitten siihen. Ruuat viimein tuli (Chicken pocket mmmmmmm) ja siinä sitten aterioitiin. Kun oltiin lähdössä ja Poksu kävi pyytämässä laskun, meni meidän laskut väärinpäin eikä Poksun limsaa velotettu ollenkaan :-D Sellanen ravintolavierailu vaihteeks. No, pääasia että ruoka oli hyvää. 


kioouh_effected
Kävin rilloilun jälkeen Makuunissa karkkiostoksilla..

klmioo_effected
Ja pysäkillä kyytiä kotiin odotellessa yritin epätoivosesti napsia kuusta tekotaiteellisia sydänkuvia. Ei tullu kovin kauniita täl kertaa :D
jklju777_effected

Siellä on Miss Pucci nyt muiden lempituoksujen joukossa :))

pppuupu_effected
Pulla.

kkoppp_effected
Cavan blogissa etsittiin jokin aikaa sitten testaajia tällaselle SIM Finlandin Argan Care Miracle Elixir -tuotteelle, ja yllätyksekseni mut valittiin mukaan :D Hyvältä vaikuttaa muutaman testauskerran jälkeen! Eka kokeilin kuivaan tukkaan ja laitoin PIKKUSEN liikaa, tukka oli sitte ihan likasen ja öljytyn näkönen. Pesin tukan shampoolla puhtaaks ja kokeilin pyyhekuivattuun tukkaan uudelleen, tällä kertaa maltillisesti vain yhden painalluksen verran, ja se osottautu mulle ihan sopivaksi määräksi. :) Tekee tukasta kiiltävän ja silottaa hiusten pintaa. Toimii ihan hyvin kyllä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti