Puccify me.

ppplkmm_effected
87yg_effected
oooo_effected
ewqf3ww_effected
Jee! Vihdoinkin omistan Miss Pucci -hajuveden! Oon vuoden alusta asti halunnu tän, mutta en oo raaskinu tilata mistään.. aika harvat nettikaupat myy Puccin hajuvesiä, ja nekin jotka myy niin pyytää kauheita hintoja. :/ No, viime viikolla tuli eBayssa vastaan uusi muoveissa oleva 30ml tuoksu (Intense -versio) lähtöhinnaltaan 20 puntaa + postarit 5 puntaa, joten laitoin huvikseni huutoa. Yleensä Miss Puccin hinnat on noussut aika korkeiksikin, joten yllätyin kovasti kun huomasin voittaneeni hajuveden sillä kahdellakympillä :D Tänään sitten tuli saapumisilmoitus ja heti piti rynnätä postiin hakemaan paketti. Malttamaton kun olen, avasin sen tietty heti kun pääsin takasin bussiin istumaan. 

Tuoksusta kerrotaan Fragrantica -sivustolla näin: 

The new fragrance Miss Pucci Intense is made of magnolia blossom notes, orange blossom, lemon, Arabian jasmine, patchouli, woody notes, amber and vanilla. The fragrance is available as 30, 50 and 75 EDP, being more elegant and more sophisticated version than its forerunner, envisioned as a perfect fragrance for night out. When the night falls Miss Pucci begins to live. Miss Pucci Intense was launched in 2011.

Oon nyt muutamaan otteeseen testaillut tuoksua, ja tykkään todella kovasti! Oli kyllä jokaisen punnan arvonen :) Pullo on vaan hirmu pieni.. pelkäänpä joutuvani aika nopsaan ostaman isomman, sillä tuskimpa tuo lilliputti 30ml riittää pitkäksi aikaa :D Se siinä on tosin hyvää, että on ainakin helppo kantaa mukana laukussa. Yleensä mulla ei oo mitään tuoksua messissä, sillä en jaksa raahata jotai hervottoman kokosta pulloa tyyliin Marc Jacobsin Lola.. mutta tää uusi ihanuus on ihan kätevän kompakti! ;)

Nyt kun viel löytyis Puccin Vivara Variazioni Verde jostain suht edullisesti, niin jätte tyytyväinen olisin :p

TRANSLATION: My newest perfume: Miss Pucci! I found this on eBay and paid for it just 20 pounds + postage costs. Very nice price, don't you think so ;)

2 kommenttia:

  1. toi otsikko on vähän hämäävä, jos sen lukee 'putsifain' 'ts':n sijasta 'ss':llä kuten allekirjoittanut ensin.. : D

    VastaaPoista
  2. juulia,
    Hahahahhaaa! :D

    Täytyy muuten tähän väliin myöntää että oikein odotin tätä päivää, kun omistan ekan Emilio Pucci -tuotteen ja saan "luvan" käyttää tota otsikkona! Törmäsin Urban Dictionaryssa tohon ja sanaihastus oli sillä sekunnilla valmis :-D

    VastaaPoista