Hulluu tää moderni elämä. Ei riitä enää perunamaa ja hyvä emäntä.

Morjes! Mulla on ikäviä uutisia: mun kamerasta on objektiivi rikki! :( BUUUUUU! Se on vähän pidemmän aikaa oikutellut tarkentamisen kanssa, mutta nyt sitte ei pysty tarkentaa enää ollenkaan. Täytyy toivoa, että löydän kuitin ja että takuuaika on sen kaks vuotta niinku muistelisin. Kyllä ton luulis vielä kuntoon saavan, mutta ahdistaa jo valmiiksi takuukorjauksissa kerrassaan legendaarisen kauan kestävä aika. Viimeks kun 1000D:stä meni joku juttu mäsäks, korjaukseen meni reilusti yli kuukausi! Murr! Miten mä pärjään niin pitkän ajan ilman kameraa, oon satavarma et niit tilanteita tulee ainakin 49829485 kun toivoisi että ois kamera käytössä ja vois ikuistaa ne lukuisat ohikiitävät hetket valokuvakansioon muistoksi :c

Objektiivin temppuilun lisäksi mua ärsyttää suunnattomasti, että oon edelleen kipeenä. Jumankauta! Tässä oo aikaa viikkotolkulla sairastaa. Ohi tää köhä on jo kai menossa, mutta edelleen on ollut lämpöö & kuumetta vuoronperään ja kurkku on kipee ja tukossa. Tänään oli mummon ja papan 50-vuotishääpäivä, ja oli suurta juhlaa lähteä niiden kanssa syömään kun ruoka ei meinaa maistua ja olo on ku puolkuolleella. :D Ei kuitenkaan kehdannu jättää väliinkään, koska 50. vuotta yhdessä ansaitsee kyllä jo jonkinmoista kunnioitusta...

999_effected
Tää kuva on alkuviikolta; käytiin Elisan kaa syömässä sen jälkee ku olin päässy töistä. Mun teki mieli tilaa mun uus vakkariannos eli Chicken pocket, mutta pöhkönä halusin kuitenkin kokeilla "jotain uutta" ja päädyin Fish & Chipsiin. Yök. Ei tartte toiste maistella, ei noussu mun lemppari Amarillo -annosten listalle :D 

pumbaa
Pumba lähettää kaikille terveisiä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti