All that glitters is gold...

mkp_effected
ki8_effected

My baby has arrived home! <3 Tänään töiden jälkeen kävin hakemassa postista semmosen mukavan pienen Stockmann -paketin... sisältä paljastui mitäpäs muutakaan kuin pitkään ja hartaasti kaipailtu Tiger of Swedenin Gloria -neule! Se, jonka siis jo kertaalleen tyhmänä menin hylkäämään superkalliin hinnan takia, mutta katumus iski jo samalla hetkellä kun Stockalta poistuin tyhjin käsin. Piti sitten muutamaan kertaan soitella ja tiedustella "loppuunmyydyn" neuleen perään, ja tärppäsihän se viimein sitten onneksi! 

7y8_effected

Edelleen tuntuu hiukan hullulta maksaa niin älytön hinta yhdestä neuleesta... Mutta toisaalta tiiän, että jos nyt oisin jättänyt tän hankkimatta kun mahdollisuus oli (kuka tietää, ehkä jopa viimeistä kertaa koskaan?), niin mua ois kyrpinyt  aivan perhanasti sen jälkeen. Oon aika materialistinen ihminen (jos ette oo aiemmin  huomanneet :D) ja varmaan päivittäin löytyy jokin uusi "ihastus", mutta kyllä sen vaan tietää, milloin jonkun jutun hankkimatta jättäminen tulee oikeasti harmittamaan pitkään. Sellaisiin vaatteisiin tulee törmättyä hyvin harvoin, ehkä kerran vuodessa? Tää neule nyt sitten lienee sellainen..

kij_effected
gyiuo_effected
Neulehan on siis oikeasti tummanvihreä, se on vaan maalattu kultaiseksi! Valaistuksesta riippuen vihreys erottuu enemmän tai vähemmän kullan kimmellyksen alta, jolloin neule ei oo liian häikäisevä vaan oikeastaan aika hillitty. :-) Moni tämän ihanuuden omistaja tuntuu kutsuvan neulettansa haarniskaksi, ja sen allekirjoitan kyllä mäkin nyt - neule on yllättävän painava, mutta ei mitenkään häiritsevällä tavalla. Raskas viskoosimateriaali laskeutuu kivasti eikä varmaankaan ryppyynny kovin helposti. Kultapupua täytyy nyt yrittää kohdella mahdollisimman hyvin, ettei vahingossakaan pääsisi lanka purkautumaan jostakin kohtaa. Siinä onkin suurin huolenaihe, että miten tämmönen tapaturma-altis säheltäjä onnistuu pitämään neuleen priimakunnossa päivääkään ilman että takertuu kiinni johonki kuin tyhjästä eteen ilmestyvään koukkuun :D

_GlYSQ on Make A Gif, Animated Gifs
HHHAH

TRANSLATION: Finally I have it! Amazing gold pullover by Tiger Of Sweden is soooooo mine now! <3 It was way too pricey, but worth of every euro. Now my mind has peace again and I don't need to spend my days thinking WHYYYY I didn't buy that damn knit when I had a chance... well, luckily I got a second chance and some customer returned this beauty to the store (at least I suppose so).

4 kommenttia:

 1. Jee! Eikö oo ihana neule? Mä oon ainakin aivan myyty.

  VastaaPoista
 2. Beany,
  Joo on todellakin! Myyty olen itsekin :)

  VastaaPoista
 3. Elina,
  On todellakin! :))

  VastaaPoista