Versace Home.

versacehome3
Muutama päivä takaperin Polyvorella leikkiessä tieni vei sattumalta Versacen kotisivuille. Katselin hetken aikaa laukkuja ja naisten vaatteita, mutta niistä en juurikaan innostunut. Klikkasin itseni Versace Home -nettikauppaan, ja voi että mitä sieltä sitten löytyikään! Ihan liikaa ihania astioita (ja vähän muutakin..)! Tossa kollaasissa suurimmat suosikkini.

Noh, nyt sitten puolivakavissani harkitsen tilaavani jonain päivänä itselleni joko pari juomalasia tai sitten ihan vaan mukin riemastuttamaan tulevia omassa kämpässä asuttuja talvi- ja kevätaamuja. Ehkäpä tässä olisi hyvä joulu- tai synttärilahja itseltäni itselleni..? :D Valmistujaislahjahan on jo päätetty, hohoh. Pinkkikultainen muki (suurin ihastus!) maksaa 85€, sininen siipikuppi aluslautasen kera 156€, kahden juomalasin setti 156€ ja lautasten tai brandylasin hintaa ette halua edes tietää.. :D 

Tyyristä siis tosiaan on, mutta toisaalta, eihän noita ole pakko ihan tusinoittain ostaa. Haaveilen muutenkin että virallisen kahviastiaston (Arabia 24H) rinnalla mulla olisi myös sellainen iloisen sekava kokoealma kaikenlaisia kahvimukeja, jokaista vain se 1 kpl. :D Kai nyt  aina yksi Versace mukaan mahtuu...? Jos tässä oikein kunnolla asiaa alkaa funtsailla, niin maksaahan hajuvesikin helposti 100€ jos jotain Chanelia ostaa. 85€ mukista on liikaa, mutta ainakin kestää pidempään kuin tuoksu :p

Tässä vähän lisää makupaloja...
versacehome1

versacehome2

versacehome4

TRANSLATION: I don't like too much Versace's H&M collection, or even their mainline's clothes and bags, but I LOVE Versace Home! So adorable tableware, glasses, cushions, bedlinen.. and much more! In this post you can see my favourite products, especially pink and turqoise tableware and glasses in first collage are things that I can't get out of my mind. Now I'm really considering buying that pink/gold mug as a x-mas or b-day present to myself.. What do you think? Which is your favourite piece? :)

3 kommenttia:

 1. love this post and also your blog! I follow you!
  pass to mine and if it likes you, follow me back :D
  kiss
  http://francescagiusti.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi blogiini! Voi ei vau miten upeita nuo astiat ja mustakultaiset ja värikkäät jutut! Tuollaisia voisin itsellenikin muutamat hankkia ;)

  VastaaPoista
 3. Winda Tiodang,
  Uhmmm okay :D

  Francesca Giusti,
  Thaaanks

  Minna.K,
  Jep sanos muuta! Kylläpä ois mukava juoda aamulla teetä Versace kupposest :D

  VastaaPoista