Reili mielessä

Jou! Jos tällä mun pienoisella blogillani sattuu olemaan sellaisia lukijoita tai muita sivustolla ohikulkumatkalla olevia heppuja, jotka on olleet joskus reilaamassa - nyt ne kokemukset, vinkit ja pähkäilyt jakoon jooko! :) Ollaan kaverin kaa tässä viimepäivinä suunniteltu (ja ainakin allekirjoittanut on haaveillut tällaisesta jo useamman vuoden :D), että ens keväänä vaikkapa huhti- tai toukokuussa voitais lähteä vähän reissaamaan ympäri Eurooppaa, ja todellakin kaikenlaiset neuvot olis nyt tarpeen.. Missä kannattaa käydä? Mitä on pakko nähdä? Pitäisikö rinkkaan pakata jotain sellaista, mikä ei ehkä ensimäisenä mieleen juolahda? Minkä suuruisia matkabudjetteja teillä on ollut? Ihan kaikki mahollinen reilaus-jubailu on oikein tervetullutta kommenttiboksin puolella =) 

Mun ykkösmestat mitä tahtosin nähä, sijoittuu Italiaan: Milano ja Cinque Terre :P Pariisi, Lontoo jne suurkaupungit kiinnostaa myöskin luonnollisesti, täytyy tässä kamun kaa alkaa pikkuhiljaa funtsailee jotai tarkempaa plääniä että missä kaikkialla pitäs 22 päivässä päästä käymää :) En oo aikoihi ollu yhtä innoissani jostai ku nyt täst reilaus-asiasta :D

reilijee

4 kommenttia:

 1. Tehtiin toissa kesänä seuraavanlainen reissu: lennot Tre-Frankfurt, yöjuna Prahaan, Olomouc, Bratislava, Wien, Budapest, Zagreb, Split, laiva Italiaan Anconaan ja sieltä suorilta juna Rooman kautta Amalfi coastille, Venetsia, Verona ja lopuksi Milanosta takas Treelle.

  Ehdottomasti suosittelen idän kautta kiertämistä. Pakollisia paikkoja ovat Tsekin Olomouc (ja sit Poet's Corner nimiseen hostelliin!), Bratislava, Kroatian Split ja Verona (jossa hostelliin nimeltä Villa Francescatti, entinen kuninkaan kesähuvila joka on aivan hulppee). Noilla pääsee jo pitkälle. Ja ehdottomasti kannattaa käydä ekalla reilillä noissa Keski-Euroopan maissa ja idemmässä!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  Oi ihanan pitkä kommentti, jeeeee! :> Pitää laittaa vinkit korvan taa, kiitoksia vaan siis :P

  VastaaPoista
 3. miten oot tehny ton kollaasin? (:

  VastaaPoista
 4. noora,
  Tein sen ihan tolla Picasalla! Ja noi tekstit lisäsin sitte Gimpillä :D

  VastaaPoista