Huuto.net pullollaan tavaraa taas!

Iltaa! Oon nyt pari päivää raivannut huonettani, ja päätin luopua yhdestä rumasta pöydästä.. no, pöydällä olleille kamoille oli kumminkin joku paikka keksittävä, ja ainoa mahdollisuus oli tehdä tilaa vaatekaappiin :) Eli aikamoinen kasa vaatteita oli pois viskottava kaapin uumenista! "Parhaimmiston" laitoin nyt huuto.nettiin myyntiin, loput kiikutan varmaan kirpparille tai annan mamin keksiä niille jotai...

Myyntiin meni nyt mm. kolme Gina Tricotin clutchia, Zaran paljettibiker (tykkäisin hirmupaljon muuten MUTTA kun mua häiritsee vetskareiden hopeanvärisyys..hehe), GT:n tekoturkisliivi, muutamat leggarit, H&M:n kukkahame ja vaikka mitä, on siis muutakin kun noi kollaasissa näkyvät :) Harkinnassa on vielä, että laittaisko vai eikö laittais ton mun pinkin iPod Nanon myyntiin.. saatan ehkä olla vaihtamassa puhelinta tässä lähiaikoina, enkä sitten välttis enää tartte erillistä mp3:sta, mutta pitää nyt katsella että mitä noista 8 gigasist iPodeista ylipäätään maksetaan nykyää :) Jos joku on kiinnostunu ni saa toki ottaa yhteyttä!

huutonetti

Kohteisiin pääsee joko kuvaa tai TÄTÄ klikkaamalla! :)

4 kommenttia:

 1. harmi että tuo kukkahame on niin iso. Ja että siinä on melkeimpä sama hinta kuin uutena -.-

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  No ei nyt aivan. Sitä paitsi se kyllä onkin uusi, että en mä sitä ihan vitosella myy :D Kenenkää ei oo pakko ostaa, jos ei hinnat miellytä!

  VastaaPoista
 3. haluan ton paljetti takin!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  Sitte vaan huutelemaan :p :D

  VastaaPoista