To buy or not to buy?

Vannon että se aiemmin lupailtu TOP10 Laukut -postaus ilmestyy huomenna (tai siis tänään, kello on jo puol yks yöllä hih), kun aihe on mieleinen niin halusin sittenkin panostaa vähän lisää ja etsiä enemmän kuvia postaukseen. :) Mutta nyt en tullut löpisemään laukuista vaan eräästä lompakosta, joka mua kovasti houkuttelisi tilata. 

Mulla on tällä hetkellä käytössä Marimekon kukkaro, johon päätin vaihtaa mun edellisen kulahtaneen, järkälemäisen ison lompakon - joka oli luonnollisesti kymmenen kertaa tilavampi ja kätevämpi kun tää kankainen kukkaro, jossa on aina hukassa just se kortti, jota milläkin hetkellä sattuisi tarvitsemaan. Kolikoita on ärsyttävä kaivaa kukkaron pohjalta, ja kaikinpuolin oon lopen kyllästynyt tän hetkiseen rahapörssiini vaikka kovasti tykkäänkin kankaan Marimekolle ominaisesta väreillä leikittelystä. Oon jo muutaman kuukauden silmäillyt, josko jostain löytyisi nahkainen laadukas lompsa, joka olisi vähän pienempi kuin edellinen iso lompakkoni, mutta kuitenkin siinä olisi edes muutama lokero jotta pysyy ainakin jonkinlainen järjestys tärkeiden ja ei-niin-tärkeiden korttien ja käteisen keskuudessa. 

No, mäpäs eksyin Guccin sivuille. Menin katsomaan josko siellä olis ollut yhdet upeat konjakkiset loaferit jotka Net-A-Porterilla kerkesi loppua, mutta ei ollut. Ei se mitään, ei mulla varsinaisesti ois ollut varaakaan moisiin vielä ainakaan muutamaan viikkoon, mutta olin jo tekemässä tiukkaa säästösuunnitelmaa niiden varalle.. :D Kenkien sijaan löytyi kuitenkin tällainen... 

gucci
Kaunokaisella olisi hintaa satasen verran (ovh. 145€), ja nyt mietin että sortuako vai eikö... 

Se on pieni mutta sisältää kolme lokeroa. Se on vaaleanpunainen (tai siis roosa). Se on maailmankuulua guccissima nahkaa. Siinä on kullanvärinen vetskari. Se on Gucci. Se on alessa. 

Onhan satanen ihan kamalan paljon lompakosta, mutta toisaalta, onko se liikaa jos lompsa on perfecto ja just sellanen kun on etsinyt? Yritän uskotella itselleni että tää olis oikein loistava ostos sillä taannoin mun mielessä pyöri myös MBMJ:n musta nahkalompakko jolla on hintaa toistasataa reilusti.. :D Kyseinen lompakko olisi kuitenkin myös liian suuri mielestäni, joten se on hylätty mielestä.

Koska en tiedä ihan varmasti vielä mitä nyt pitäisi tän lompakon kanssa tehdä, ostaako vai ei, niin klikkasin sen Guccin nettikaupasta tilaukseen mutta maksutapaan tilisiirto, jolloin mulle jää edes hieman miettimisaikaa. Jos tuotetta on varastossa, Gucci valmistelee sen lähettämistä varten ja laittaa mulle sähköpostitse tilitietonsa jotta voin maksaa ostokseni. Jos en maksa tietyn ajan kuluessa, tilaus perutaan. Iik! 

Sanokaa mielipiteitänne? Hitti vai huti, sijoitus vai rahanhukkaa? :D Entä onko jollain kenties kokemusta Guccin lompakoista? :)

// As the title of this post goes; to buy or not to buy this amazing Gucci wallet? It's roomy enough, it's pink, it's made of guccissima leather, it has gold toned zipper, it's G-U-C-C-I, it's on sale.. wow. It's perfect but on other hand I'm quite poor at the moment. 

4 kommenttia:

 1. Sä kyllä tiiät mitä mieltä mä tosta olen. Gorgerous <3 And then im jealous :D

  VastaaPoista
 2. Jos se kolahtaa oikeesti ni go for it! Mitään ei kannata ostaa vain merkin takia tai siksi, että se on alessa jos se ei oikeesti oo just sitä mitä tahtoo :--) Tai ite aattelen ainaki nii ja oon säästyny tuhannelta heräteostokselta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolahtaa ja kovasti, lähinnä pohdin että jaksanko köyhistellä sitten hetken ton takia, hahah! :D Joo merkin takia ei todellakaan kannata mitään ostaa, tai halvan hinnan! Mä oon pikku hiljaa yrittänyt alkaa suosimaan laatua kaikessa mitä ostan, mutta kyllä sitä laadukastakin tavaraa voi pyöriä turhana nurkissa jos pelkästään brändin tai edukkuuden takia sitä kamaa haalii.. :D Just alesekoamisen takia oon koittanu vältellä esim. H&M:ää nyt, koska tiedän että jos sinne meen niin ostan sieltä jotain turhaa! Koitan tänä vuonna pysyä lujana ja ennemmin vaikka säästää yhtä kivaa laukkua varten, jos sen vaikka syksyllä voisi sitten tilata.

   Poista