30% alennus Luisaviaromalla

Pahoittelen suuresti, jos jotakuta häiritsee tai jopa ärsyttää tällaiset postaukset, mutta pakko jakaa tuore alekoodi Luisaviaromalle sillä tää on jopa sitä aiempaa 20 prosentin alennusta parempi - nyt on 8. kesäkuuta asti mahdollista säästää peräti 30% tilauksesta (ei koske aletuotteita)! Huhhuh, käytän nyt esimerkkinä taas Mulberryn klassikkolaukkua - mistä muualta saa Alexan mustana vajaalla 700 eurolla (norm. 990€)?! TAI, Tory Burchin upeat Reva-ballerinat n. 130 eurolla - tähän hintaan ei taida jenkkikaupatkaan kyetä.. ;)

last-week-exclusive-pre-sale-01-06-2012
Mulla ei oo nyt mahdollista satsata mihinkään hintavaan unelmalaukkuun, mutta äh, en kyllä osta ennen ensi talvea mitään kallista laukkua sillä haluun ehdottomasti kärkkyä, josko tää samainen tarjous toistuisi silloinkin! Ainakin toi hiljattain voimassa ollut 20% tarjous oli mulle vanha tuttu viime talvelta, joten toivokaamme että Chloen Marcieta löytyy Luisan varastosta ensi talvena justiinsa silloin, kun 20 tai 30 prosentin alekoodi on voimassa... ;) Nyt olisi hirveästi kuumotellut MBMJ:n hiiribaltsut, mutta niitä ei ollut jäljellä kivoissa väreissä.. kultaiset glitteriset löytyisi, mutta oon aika skeptinen että miten kauan ne kimalteet pysyy nätin näköisenä :/ Pitkään himoituissa Mulberryn pinkeissä rusettibaltsuissakaan ei ollut enää mun kokoo jäljellä, buu! Mutta tehkää te mun puolesta löytöjä :)

Ja niin, se koodihan on siis: 30TOPS


5 kommenttia:

 1. OUTCH! Kumpa olisikin rahaa, joka liikenisi johonkin upeuteen tällä hetkellä! Noita Mulberryjä kun on tullut jo useampi vuosi kuolailtua. Huh! Tarvetta tosin olisi cross overille, joten ehkä metsästän sitä kesän aikana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Oikein harmittaa, ettei nyt oo tarpeeksi säästöjä että voisi hankkia jonkun unelmalaukun, kun kerran on mahollista saada noinkin tuntuva summa hinnasta pois jopa niistä klassikoista ja vuodesta toiseen valikomassa keikkuvista laukuista :D Noh, ehkä sitten tosiaa loppuvuodesta mikäli tää alennus toistuu! :p Reva-baltsut on kylläkin nyt tosi kovassa harkinnassa, kun toi 130€ ei kauheen paha enää olisi eikä taatusti saa halvemmalta muualta.. mustia baltsujakun ei mulla oo vielä :/ Ehkäehkä!

   Poista
  2. Hih, suosittelen (edelleen) Toryn baltsuja! :-) Omanikin sain tuolla 30% alella Cottonista, enkä ole päivääkään niiden ostoa katunut!

   Poista
  3. Toryt tulee varmasti joskus ostettua, on ne sen verran ihania :-) Nyt jätin kuitenkin tällä kertaa väliin kun tajusin haluavani ennemmin French Solelta mustat perus baltsut ilman mitään laattoja tms. :D Torylla edelleen kiinnostaa eniten ne leopardit, joten ehkä hankin ne viimeistään sitten kun noi tän hetkiset leo-Stylesnobit alkaa vetelemään viimeisiään!

   Poista
 2. auts kun olen missannut tämän koodin.. kelpaisi kyllä :)

  VastaaPoista