Miu Miu shoes

Laukkujen saralla yksi mun pitkäaikaisimmista unelmista on Miu Miun bow bag. Aina kun jollain on sen, ei voi kuin ihastella kateudenpisto sydämessä, oli laukku sitten väriltään klassinen tai sesonkikohtainen. Kuitenkin viime aikoina on ollut jonkin verran puhetta laukun laadusta - tai pikemminkin sen puutteesta... laukku menettää muotonsa ja on säkkimäinen, Miu Miu -metallikirjaimet irtoilee ja kahvat kuluu rumannäköisiksi. Ei kuulosta ihan sellaiselta laukulta, josta olisin valmis reilusti päälle tuhat euroa maksamaan! :D Tän takia laukkuhaaveilut Miu Miun suhteen on jäänyt aika minimiin nyttemmin, mutta onneksi kengät on sesongista toiseen aina yhtä upeita! Viime talvena mun tarkoitus oli valmistujaisten jälkeen ostaa Miu Miun upeat punaiset rusettikorkkarit, joissa oli aika inhimillinen korko, mutta ne valitettavasti katosi nettikaupasta ennen kun kerkesin niitä kotiin klikkaamaan :/ Tilalle tuli sitten upeat Minna Parikat, joihin tottakai oon myös tyytyväinen ;) 

Tässä Miu Miun tämän hetkisen valikoiman kauneimmat yksilöt... 

5F8523_3OVH_F0EIR_F_015-1
5Y8399_3B4F_F0522_F_005-1
5K8491_XUW_F0029_F_085-1
5K8489_XUW_F0236_F_085-1
5E8136_OZK_F0056_F_005-1
5S8518_3OVB_F0846_F_015-1
5E8483_OXP_F0236_F_010-1
5F8494_XW0_F0A48_F_015-1
5K8489_XUW_F0A48_F_045-1
5I8490_XUW_F0002_F_085-1
5F8494_XW0_F0604_F_015-1
5KP190_049_F0A48_F_115-2

Mitkä on teidän lempparit? Mä tyksin aivan kaameasti noista punasista baltsuista ja nudeista matalakorkoisista korkkareista!

// I'm a huge Miu Miu fan and adore their bags, shoes and accessories! I visited their online shop and look at what I found there... so many pairs of beautiful shoes! My biggest cravings are the red ballerinas and the nude pumps with low heel, what's your favourites? :)

8 kommenttia:

 1. Mä olen myös kauan ihaillut sitä Bow bagia, mutta palaan maan pinnalle aina kun tajuan, että tällä hetkellä en voi laittaa yli tonnia laukkuun. Tosin meidän häiden budjetilla saisin noin kymmenen sellaista, että sehän on vaan se, että mihin haluaa panostaa.. :D Hoidetaan häät alta pois ja katsotaan sitten uudestaan ;)

  Tosin minäkin olen siitä laadusta kuullut vaikka mitä juttuja, en sitten tiedä mikä oikeasti pitää asian suhteen paikkansa..

  Kengistä mun suosikit on nuo ekat baltsut, niin täydelliset. Nekin kelpaisi mulle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo onneks noi bow bagit on sellasia että vuodesta toiseen pysyy myynnissä - kerkee kyllä hankkia myöhemminkin jos vielä hinkuu moisen kokoelmaansa :)

   Voihan tietty olla, että tietty/tietyt erät on olleet jotenkin kökköjä laadultaan, ja siitä kumpuaa noi valittelut huonosta laadusta. Luulisi ainakin että asia olisi jo noteerattu Miu Miu:lla ja laatuun puututtu, kun kerran sitä kirjainten tippumista, laukun muodottomuutta ja kahvojen kulumista on tullut jo vastaan niin blogeissa kuin purse forumillakin :D Mutta silti, jos nyt voittaisin vaikka lotossa niin en todellakaan uskaltaisi ostaa bow bagia kun tuntuu olevan vähän liiankin hyvät mahdollisuudet että juuri omalle kohdalle osuu se maanantaikappale.. tulevaisuudessa kyllä ehdottomasti tekisi kovasti mieli hankkia ihanuus, kunhan vaan tulee konkreettista tietoa siitä että tohon laatuun olisi jotenkin puututtu :)

   Noi baltsut on kyllä tosi upeat! Beige ja kulta sopii hienosti yhteen:)

   Poista
 2. I love MIU MIU .. these ones are super cute! :)

  - Victoria
  www.Vickkitas.blogspot.se

  VastaaPoista
 3. Oooo, noi kultaset tennarit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ku sais ni ei muuta tennareit melkeinpä tartteis! :)

   Poista
 4. Miu miu:n balleriinat on kyllä ihan mielettömän herkullisia! :) Ottaisin lähes tulkoon parin kuin parin itselleni, tosin en kieltäytyisi korkkareistakaan ;) Siskoni löysi viime kesänä Tukholmasta klassiset mustat korkkarit miu miulta puoleen hintaan - toivottavasti tänä kesänä kyseinen pop up shop on myös pystyssä! Jäi hieman kaivelemaan nimittäin, etten ostanut Lanvinin nudeja balleriinoja 170eurolla :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh, kyllä kelpais Miu Miut tai Lanvinit puoleen hintaan tännekin! :D Sehän olis jo ihan unelma löytää joku nimenomaan klassinen kenkäpari noinkin hyvällä aleprosentilla varustettuna, kun yleensähän ne kovassa alessa olevat jutut on semmosta kausikohtaista trendivernettä :s

   Poista