Ekat aleshoppailut + Gina-tilaus

Tänään poikkesin ekaa kertaa vähän katsastamassa aleja Lahessa, ja olishan sieltä vaikka mitä löytynyt mutta pidin pään kylmänä ja ostin vaan kaks juttua:

photo (2)
Sokkarilta löyty tota ihanaa Ziaja cocoa butter -sarjaa, jeejee! Tarjouksessa vartalovoide + suihkusaippua maksoi 7,90€, ei paha ollenkaan. Tätä tuli moooonta vuotta sitten hankittua Tallinnasta ja kovasti ihastuin, mutta onneks Ziaja on rantautunut nyt Suomeenkin :)

photo (1)Ginasta tarttu mukaan tollanen kiva ylisuuren mallinen raitaneule - moisia ei voi olla kaapissa liikaa meidän jäätävän ihanaa, kerrassaan arktista talvi-ilmastoa silmällä pitäen! Tai ainakaan mulla ei oo niitä kovin montaa ennestään... :P Mieluusti pulitin neuleesta vajaan kympin alessa, sillä toi ei oo mitään 100% akryylihöttöä. Materiaalista puolet on puuvillaa, lopusta en oo varma, mutta vaikuttaa halpavaateketjun neuleeksi ihan suhteellisen laadukkaalta :) Saattaa olla että haen saman vielä keltaisilla raidoilla, jos niitä on ens viikolla jäljellä. Mä kuitenkin laitoin jo seuraavanlaisen tilauksen GT:n nettikaupasta tulemaan kotia kohti, sillä näistä mekoista ei liikkeessä enää ollut juurikaan kokoja jäljellä... kaikki kolme maksaa yhteensä alle 35€, mikä on mun mielestä oikein hyvä hinta :)


gt
Maanantaina meen kaverin kaa paremmalla ajalla taas katsastamaan loput alemyynnit, mutta toivottavasti nyt ei ihan mopo karkaa käsistä jotta voisin pitkästä aikaa ostaa jotain erittäin mieluista... kuten sen mini Hamiltonin tai eräät oletettavasti todella laadukkaat kengät ;) Gucci-lompakko josta postailin aiemmin jäänee tältä erää väliin, sillä funtsailin että kyseinen malli tulee kuitenkin pysymään Guccin valikoimassa vielä syksylläkin, eikä ne nyt normaalihintasenakaan ihan mahdottomia maksa. En nyt ehkä saa ko. ihanuutta  vaaleanpunaisena (poistuva kausiväri), mutta eipä esim. kultainen tai musta oo nekään ollenkaan huonoja vaihtoehtoja! Aika varmasti tuun kyllä kyseisen lompakon Guccilta kotiuttamaan myöhemmin, sillä sen verran kätevän malliselta se vaikuttaa, juuri sellaiselta kun mitä oon etsinytkin. :) Nyt tuntuu kuitenkin järkevämmältä ostaa ensin suht nopeasti loppuunmyyvä laukku taikka upeat kengät mukavan alennuksen kera :p

1 kommentti: