Yves Rocherilta tilattua

yr1_effected
Harvoin mä nyt näin kovasti uusia kosmetiikkatuotteita innostun hamstraamaan...

Hain ärrältä pari päivää sitten Yves Rocherilta tulleet pakettini - kyllä, paketit. Olin ovela ja tein kaks erillistä n. 20€ tilausta, jolloin sain kaks kaupanpäällistä! :D Toisessa paketissa tilaajalahjaksi valikoitui setti itseruskettavia, ja toisessa pitkään haluamani persikalta tuoksuva kuorinta, ja tosiaan ilman toimituskuluja tuli kumpikin paketti kun ostosten loppusumma oli yli 17€ molemmissa tilauksissa. :) Aika hyvät edut tuli, harvoin n. neljälläkympillä saa noin paljon uusia purnukoita kaappinsa täytteeksi! Ja pelkästään noiden itseruskettajien arvo on n. 30 euroa... 

yr2_effected
Näitä odotin ehkä eniten, rakastan hedelmäisen tuoksuisia suihkugeelejä, emulsioita sun muita! Ihan mielettömän ihana persikan tuoksu näissä kaikissa :) Toi kuorinta tuli erityisesti tarpeen, sillä häpeällistä mutta totta, en oo koskaan omistanut kropalle tarkotettua kuorinta-ainetta. Kyllä mulla kasvoja varten on useampikin kuorinta Freemanilta ja niitä peräti muistan käyttääkin säännöllisesti, mutta siihen se jää. Huomas kyllä että erityisesti käsille kuorinta teki hyvää, jopa mun atooppinen iho tuntuu pehmeältä nyt :D Eli ehdottomasti rasvaamisen lisäks täytyy alkaa myös kuoria välillä. 

yr3_effected
Musta on huvittavaa, että ihmisellä voi samanaikasesti olla probleemia sekä ihon kuivuuden että rasvoittumisen kanssa. Siinä missä mun kädet ja jalat on rutikuivat ympäri vuoden, mun kasvot alkaa kiiltelemään aivan järkyttävän äkkiä meikkaamisen jälkeen, etenkin nyt kesällä. Kammottavaa. Mun tarkoitus oli ostaa seuraavaksi The Body Shopista teepuuöljysarjan mömmöjä, ja jos nekään ei tehoa niin sitten apteekista jotain tosi tujua tavaraa, mutta nää YR:n puhdistusgeelit ja kasvovedet oli niin hyvässä tarjouksessa että päätin tilata kokeiltavaksi. Tais maksaa alennuksen jälkeen n. vitosen per pullo. Puhdistusgeeli vaikuttaa tosi hyvältä ainakin, sillä se myös kuorii pikkusen, ja kasvovesi tuoksuu tosi raikkaalta ja jättää ihon mattapintaiseksi. 

yr4_effected
Haha, after sun -geeli tuli todellakin tarpeeseen, sillä samana päivänä kun paketti tuli noudettua, onnistuin lievästi kärtsäämään mun olkapäät ja selän. :D Toi geeli viilentää kivasti ja helpottaa pikkusen sitä palaneen ihon kuumotusta. Tämä after sun -tuote onkin entuudestaan tuttu mulle, sillä muutama vuosi takaperin oli samainen geeli käytössä. Muistin jälleen geelimäisen after sunin ihanan viilentävän vaikutuksen Yvesin nettisivuja selatessa, joten pitihän se sitten tilata - eihän nyt hyväksi todettua kannata alkaa vaihtamaan mihinkään. :P

Itseruskettavia en oo vielä kokeillutkaan, koska oon nyt täl hetkel muutenkin sen verran ruskettunu että en yksinkertasesti jaksa alkaa lotrailemaan noilla aineilla. Syksyä kohti mentäessä varmasti tulee käyttöön nämä, niin saa kivasti pidennettyä haihtumaan päin olevan rusketuksen kestoa :)

yr5_effected
Vaikka mulla on yleisesti ottaen tosi huono "hajumuisti", yhdistän tosi voimakkaasti Monoi de Tahiti -suihkushampoon tuoksun lapsuuden kesiin, hahah :D 150ml pulloa ei todellakaan oo hinnalla pilattu (1,90€) ja tämmönenhän suorastaan huutaa päästä mukaan jonnekin lomamatkalle - säästyy ees pikkusen tilaa toilettilaukussa kun on suihkugeeli ja shampoo samassa :P 

yr7
Sokerina pohjalla ananakselta ja kookoselta tuoksuva shower cream ja hurjat 1,5€ maksanut hedelmäinen käsirasva! :)

Kaiken kaikkiaan oon tosi tyytyväinen tilaukseen, ja aivan varmasti tilaan jatkossakin noita persikka-juttuja! Niistä tuli kyllä tosi isoja suosikkeja kosmetiikan saralla :)

// This is what I ordered from Yves Rocher! I can't remember last time when I've gone this crazy with cosmetics... I loooove peach scented shower gel, body lotion and scrub, the smell is so sweet! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti