But then I drink my Baileys, suddenly I'm not crazy

kollaasia
1. Wokkia jossa on katkiksia ja casheweita, nam! 2. Kaapin kätköistä löytyneet baltsut... jotka on pvc:tä. Toivon niin että löytyis tollaset samanlaiset aitonahkaisina, vinkkejä otetaan vastaan jos joku tietää paikan mistä moisia vois löytyä :) 3. Mun lahja kaverille, on todella kaunis paketointi taas :s 4. Jenkeistä tilatut kynsilakat tuli tänään, nyt on taas Seche Viteä jota on ihan pakollinen kynsiä lakkaillessa ;) Lisäks nappasin tilaukseen korallisen Orly-lakan (sävy Pixy Stix) ja vaaleenpunaisen Essie-lakan (sävy Castaway), joka sopii täydellisesti mun YSL:n clutchiin! Jee vihdoinkin löyty mätsäävä sävy, oon yrittänyt jonkin aikaa ettiä just tämmöstä, mut suurin osa on ollut joko liian haaleita tai liian räikeitä/tummia. 5. Taas tein kirppislöytöjä! Tällä kertaa mukaan tarttu tekoturkisliivi (2€) ja 6. turkoosi bleiseri (8€). 

Tää nyt oli tällainen tosi pikanen postaus taas, nyt täytyy kiirehtiä koska juhlistetaan tänään erään ystäväisen vanhenemista! ;) Kivaa viikonloppua kaikille! 

4 kommenttia:

 1. oon miettiny, että miksei täällä näy enemmän kuvia susta... koska oot ainakin tossa sivupalkin kuvassa niin hurmaava niin mää ainakin kattosin mielelläni kuvia susta enemmänki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöh, en oo ollenkaa hurmaava :-D Mut kiitti kuitenki! Hmm, tähän mennessä on tuntunu jotenki parhaalta pitää sellast suht "naamatonta" blogia, en tavottele mitää täydellistä anonyymiutta koska tossahan se mun naama tosiaan koreilee sivupalkissa, mut kuitenkin. Musta itestäni olis tosi hassua katella omaa naamaa postauksissa :D Mutta koitan keksii tähän jonku parannuksen :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hihii se oli kyl hyvää, vaikka oliki tosi simppeli tehdä ja simppeleist raaka-aineist :p

   Poista