No option for, you saying no, I run this game, just play a role

Tässä vähän uusia juttuja vaatekaapissa/kenkähyllyssä/astiakokoelmassa... :)

IMG_7318
IMG_7313
IMG_7309
IMG_7280
Kaikki nämä maksoi yhteensä vaan 7€! Jeejee! Kallein oli toi (tylsä) taulu joka kustansi kolme euroo. Irrotan siitä ton maalauksen ja laitan jonkun kivan kuvan tilalle :) Just tommosia kultasia näyttäviä kehyksiä oon koittanut löytää ties kuinka pitkää, mutta aina ne tuppaa olee ihan hemmetin kalliita. Ihanaa että nyt onnisti. Musta pikkunen mummolaukku on kans mahtava, hihnan saa säädettyä tarpeeksi pitkäks että menee crossbody-laukkuna, ja hei, toi on peräti aitoa nahkaa ja tehty Suomessa! :D Laukku on tosi hyvässä kunnossa, mutta hihna on pikkusen kulunut, varmaan täytyy joskus korvata se uudella. Musta karvaliivi ja vihreä bleiseri (napit vaihtoon, tähänki haluan kultaset :D) oli vähän heräteostoksia, mutta niihinkin oon tosi tyytyväinen.

IMG_7284
IMG_7287
IMG_7291
IMG_7298
IMG_7300
Hupsis... Mulla on todella vähän kenkiä (uskokaa tai älkää), sillä viime kesänä tuli tehtyä aikamoinen inventaario kun valehtelematta liki kymmenen paria tekonahkaisia ja kankaisia baltsuja sun muita kesäkenkiä päätti tehdä joukkoitsemurhan. Sillon mietin, että olis ehkä korkee aika alkaa panostaa kengissä kestäviin materiaaleihin... Noh, nyt tuli hankittua varsinaisia kenkähyllyn "kulmakiviä" eli mustat baltsut ja mustat peruskorkkarit maltillisella korolla! Molemmat Vagabondin valikoimasta (tilasin Brandosilta), ja voi luoja miten hyvältä nää kengät tuntuu jalassa. Mulla ei oo koskaan aiemmin ollut yksiäkään Vagabondeja, mutta nyt kyllä tuli kertarysäyksellä rakastuttua merkin kenkiin, sillä ainakin mun jaloille lesti on ihan kymppi plussa kummankin kenkäparin kohdalla. Toivottavasti saisin nauttia näist kengistä vielä ens kesänäkin, eikä tartteis heittää hellekauden lopussa roskiin... :D

IMG_7277
Iittala-tilauskin tuli haettua postista, jeejee nyt on Satumetsä-sarjan keräys aika hyvällä mallilla! Kaikkea on nyt kuus; mukeja, lautasia ja kulhoja, mutta kaikkia noita ajattelin vielä hankkia muutaman kipaleen varalle. Eikä mua varsinaisesti haittaisi, jos löytäisin jostain vielä isoja tarjoilulautasia pari ja sen ison (oisko ollut 2,8L) kulhon... :)

Kivaa alkanutta viikonloppua kaikille! :)

1 kommentti: