And you don't listen to me so, you'll never hear this song. We're two opposites, we could never get along

Iltaa! Pidemmittä puheitta, tässä lähipäivien ostoksia ja syöminkejä kuvien muodossa :)

IMG_6896
Oon näistä niin innoissani!! Vihdoinkin mulla on edes muutama kunnollinen sivellin :D Heihei minikokoiset siveltimet jotka on ollu satunnaisessa käytössä mulla viimeset 7 vuotta.. ainakin. :D Mulla oli alunperin mielessä ne Sigman sivellinsetit, mutta närkästyin kun postarit ei olleetkaan ilmaiset kuten kuvittelin, JA lisäks olis tietty tullu tullimaksujakin jonkun verran niin eipä sellainen 12 siveltimen setti niiiiiin kauheen edulliseks oliskaan tullut. Mua myös mietitytti, tarttenko oikeasti 12 erilaista sivellintä, kun kuitenkin meikkaan aika simppelisti yleensä, ja onko siveltimet ylipäätään kauheen laadukkaita - suunnalta jos toiselta on tullut vähän noottia muutamista Sigman siveltimistä. 

Myös sisäinen pikku eläinaktivistini kehotti unohtamaan ko. jenkkiläispuljun ja etsimään täysin synteettiset siveltimet. ;) Mulle on ok että kengät ja laukut on nahkaa, ihan vaan kestävyyden ja käyttömukavuuden puolesta, ja lihaakin toki jossain määrin syön, mutta muuten pyrin tietoisesti elämään mahdollisimman eläimiä ja elämää kunnioittavasti. Niinpä sitten muistin että hitsi, mähän pienenä haaveilin aina että jonain päivänä marssin The Body Shopiin ja ostan sieltä siveltimiä! :D Mun eka kosketus TBS:ään oli joskus ala-asteella, kun ostin Ylivieskan Kärkkäisellä toimineesta liikkeestä Born Lippy -huulirasvoja, hihi :) Jo sillon bongasin liikkeestä siveltimet, jotka oli ihanan pelkistettyjä ja jykeviä ulkomuodoltaan. Puhumattakaan miten pehmeästä, eläinystävällisestä karvasta siveltimet oli valmistettu! ;) Silloin päätin, että sitten kun mulla on muunlaiset tulot kuin 20€ kuukausiraha, meen ostamaan TBS:n siveltimiä. Ne edusti jotain tosi suuremmoista luksusta mulle pikkutyttönä, kuvastokin piti aina ekana kääntää sille aukeamalle jossa siveltimet oli. :)

Ja näin suurinpiirtein 7-8 vuoden jälkeen, mulla vihdoin on niitä!! Siveltimiä!! Koska tiesin että tulisin upottamaan vähistä rahoistani Iittalan Satumetsä-sarjaa varten jonkin verran (nyt sitä saa mm. Sokkarilta, Anttilasta ja Kärkkäiseltä! Hiphei), ostin nyt alkuun vaan meikkivoide- ja puuterisiveltimet, mutta ne onkin mulle ne oleellisimmat :) Ens kuussa sitten hankin muutaman lisää, jeejee! Hankittava on ainakin kulma/ripsiharja ja siveltimet luomivärin, huulipunan ja peiteaineen levittämiseen. :p

Uusi sivellinkaksikkoni pääsi luonnollisesti tänään käyttöön heti pesusta kuivuttuaan, ja voi että, kyllä muuten kannatti satsata näihin! Ero sormien ja siveltimien avulla levitetyllä meikkipohjalla on kuin yöllä ja päivällä. Nyt ei ollut tietoakaan pakkelimaisuudesta, ja ihon punoittaviin kohtiin sai helposti tähdättyä siveltimen avulla lisää meikkivoidetta. Puuteriakin tulee sopivan hento kerros isolla siveltimellä levitettynä, joten hyvästi vaan vippa ja tunkkaisen näköinen puuterinaama :) Siveltimien kera lopputulos on sellainen kivan kuulas, vaikken mitään hohdevoiteita uskallakaan mun helposti rasvoittuvalle naamalle käyttää. :-D En tiedä kuvittelinko, mutta musta jotenkin tuntuu että nyt kun oli siveltimet käytössä, ei otsakaan alkanut kiiltää läheskään yhtä nopeasti kuin yleensä! Tietysti jos sormilla levittää meikkivoiteen, kädet tulee aina pestyä tarkkaan, mutta kai sillä levitysvälineellä siltikin on jonkinlainen merkitys tällaisissakin asioissa... anyway, suosittelen kovasti tutustumaan TBS:n siveltimiin ellei ne jo tuttuja ennestään ole :) Mun mielestä tosi hyvä hintalaatusuhde!

Desktop65
Musta pitsimekko 2€ ja punanen bleiseri 2€, kirppari. Molemmat löydöt on niin mahtavia! Eilen olin Lahessa ja käytiin yhden kaverin kaa useilla kirppiksillä enkä löytäny yhtikäs mitään, mutta tottakai tänään sitte löytyi senkin edestä ku poikkesin "rakkaan" kotipaikkakuntani yhdessä niistä harvoista kirppareista, joita täältä löytyy :D Haha. Tollasta pitkähihasta pitsimekkoo oonki koittanu löytää, ja nyt tuli sitten vastaan oikein sopivaan hintaan ja ihan uudenverosessa kunnossa - sanomattakin selvää, ettei moista voinut jättää väliin! Punanen bleiseri puolestaan tulee kokemaan ainakin sen verran tuunausta että vaihdan napit, ja tekis myös mieli hankkia vähän kultaisia niittejä tota varten. Katsotaan mitä käy. :) Oikean puolimmaisessa kuvassa näkyvä hopean hohtoinen neule on H&M:stä 29,95€! 

IMG_6869
Mistä shoppailuhimosi johtuu? :---D 

IMG_6858
IMG_6861
IMG_6867
Tein tänää lempiruokaani, eli texmex-salaattia! Omnomnom toi on niin nam, guacamole on ihanaa <3 Ja tuolla jauhelihan ja tacolastujen alla on sitten kasa salaattia piilossa, ei nyt tullu kovin esteettisesti kaunista saati sitten terveellisen näköistä annosta, ei vaikka kuinka koitin nimenomaan rakentaa kuvauskelposen keon lautaselleni :<< Aina ei voi onnistua! 

IMG_6885
Jälkkäriksi mustikkarahkaa.. tidditidii, Satumetsä -kulhosta! Näitä saa Kärkkäiseltä tosi hyvään hintaan 16,90€ kpl, kun taas vaikkapa Sokoksella ja Anttilassa hinta lähentelee 23 euroa. Ja huuto.nettii ei kannata ees katsella näiden toivossa.. :-D Ei taida kaikki myyjät ja ostajat tietää, että näitä löytyy huomattavasti edullisempaan hintaan nykyään myös ihan kaupan hyllystäkin, tosin ilmeisesti taas vaan hyvin rajoitetun ajan eli tänä kesänä. Iik! Mun on ostettava vielä neljä kulhoa, niin sitte on kaikkea kuus: mukeja, lautasia, kulhoja. Toisaalta jos "ylimäärästä" rahaa löytyy, voisi ostaa kaikkea lisää muutaman kappaleen, niin jos jotain tulevaisuudessa sattuu hajoomaan niin on siihenkin sitte varauduttu :) Iso kulho ja lautanen on myös löydettävä, harmi että niitä ei oo tullut uudestaan myyntiin :/ 

3 kommenttia:

  1. Ihanaa, että olet löytänyt omanlaisesi siveltimet =) Tuun aina niin iloseksi, kun joku on tyytyväinen siveltimiinsä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, no niinpä on kyl ihanaa! Tällee kahtena aamuna siveltimien avustuksella meikanneena ei voi kun ihmetellä, miten oon tullut toimee ilman näitä! :D eikä siveltimillä meikkaus oo ollenkaan niin hidasta kuin ajattelin, päin vastoin kunhan tekniikka vähän vielä kehittyy niin luulenpa että aikaa tulee jopa säästymään pohjameikin teossa sivellittömään tilanteeseen verrattuna :P Näitä en kyllä hevillä vaihtais! Ootan jo innolla että ens kuussa on taas varaa mennä shoppailee lisää siveltimiä, hihih :--)

      Poista
  2. Your photos make me so huuungry ^^! Btw the H&M magazine is so stunning this season.

    Much Love, ThePeppyMay

    VastaaPoista