Sama laukku ja kengät, 12 eri asua

Tällä hetkellä mun kenkähaave nro uno on luonnollisesti Marc by Marc Jacobsin Mouse -baltsut, mutta koska haaveilemani kirkkaanvihreä väri on myyty loppuun kaikkialta, oon siirtynyt unelmoimaan konjakinruskeista hiiruleista, ihan kuten "alkuperäisen" suunnitelman mukaan sillä juuri konjakkisiin mouseihin ihastuin viime vuonna Shopbopilla :) No, sieltä niitä ei enää löydy, eikä juuri muualtakaan, mutta Harrodsillapa näyttäisi vielä olevan kyseisiä kenkiä toivotussa värissä ja ennen kaikkea koossa! 41 tuntuu aina ensimmäisenä loppuvan, liekö sitä sitten niin pienet määrät varastossa kun on kuitenkin "normaalin" kokoskaalan toisesta ääripäästä.. :) Anyway, Harrods peräti toimittaa Suomeen joten kovasti on tilaus harkinnassa. Luonnollisesti joku kiva discount code auttaisi asiaa... ;)

Laukku-unelmien kärjessä keikkuu Louis Vuittonin Speedy monogram-kuosissa, mikä on hieman mulle itsellenikin yllätys :D Tykkään toki Damier Ebenestä ja Azurista, mutta tuntuu että ne on nykyään jopa yleisempiä Speedyssä ja Neverfullissa - ainakin jos blogeja on uskominen. :D Jotenkin muhun on alkanut kolahtaa se monogram-laukun kahvojen patinoituminen tosi kovaa! Tykkään tietysti myös itse monogram-kuviostakin, mutta saa vaan olla tosi tarkkana mitä pukee "hei katsokaa mä oon vuittoni!" huutavan laukun kaveriksi. Se ei oo kauhean toivottua että laukku näyttää homssuisen asun takia feikiltä tai muuten vaan mauttomalta :D Vaikka onhan se aina tärkeintä, että ITSE tietää mihin rahansa on "sijoittanut", sama se mitä muut tykkää :-) Mulla on paljon LV-haaveita, välillä haaveilen hankkivani ekaksi Milla clutchin ja toisinaan taas jonkun käytännöllisemmän arkilaukun, mutta niinhän ne monet suosittelee että Speedystä on hyvä aloittaa kokoelma. Alan olla samalla kannalla, sillä ko. laukussa on hinta kohdillaan kun vertaa moniin muihin LV:n vastaavan kokoisiin laukkuihin, ja mallinsa puolesta laukku sopii moneen tilanteeseen. 

Hoksasin äsken että hitsi miten kivalta konjakki-hiiret ja monogram-Speedy näyttäisi yhdessä! Tässä tulos; kasa polyvoreilua.. :)

c800x708aa
c800x664
c800x652asd
c800x655gg
c800x654rrr
c800x616
c800x606öö
c800x604
c800x596
c800x560z
c800x557sw32q
c800x543

// Dreaming of MBMJ mouse flats and LV Speedy in monogram...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti