H&M uutuudet

kol
ko
koooo
H&M:n torstaisten uutuuksien joukossa oli pitkästä aikaa kivoja uutuuksia , ja tässä ois nää mun suurimmat suosikit!. Kahta alimmaisena olevaa mekkoa oonkin jo kerennyt ihastella ihan liikkeessäkin. Banaanimekosta tulee mieleen hedelmäkuosisiin mekkoihin puetut mallit catwalkille marssittanut Stella McCartney ja erityisesti Prada, jonka mallistossa nähtiin myöskin banaaneja. Mekko, jossa on vaaleanpunainen yläosa ja punainen alaosa, on yksinkertaisesti upea. Koko ajan tekee  vaan enemmän ja enemmän mieli tilata se (tai käydä ostamassa liikkeestä), mutta toisaalta, toi barbie-pinkki ei ehkä oo se kivoin väri yhdistettynä vaaleisiin hiuksiin.. etenkin, kun oon aikeissa blondata vielä lisää tätä lettiä. 

Sen sijaan ekan kuvan musta toppi lähti jo tilaukseen, just tollasta ei-tasahelmaista oon jo kauan kaipaillut! Nyt kun oon opetellut pitämään enemmän farkkujakin, haluaisin löytää enemmän kivoja toppeja niiden kanssa pitettäväksi. Sellaiset lyhyet ja normipituiset, suorahelmaiset tekee vaan niin... tasapaksuksi? Toisaalta, sellain mä kyl taidan ollakin. :D Anyway, kaipaan vaan jotain tollaista waterfall-meininkiä helmoihin, jos yläosa satu olemaan mekko. 

Mustan maksimekon metsästys puolestaan on edelleen käynnissä. Täydellistä ei tunnu löytyvän mistään, ei edes Ebaysta, jonka valikoimaa selailin varmaan liki tunnin äsken. Noi kollaasin maksit olis muuten ihan kivoja ja simppeleitä, mutta trikookangas.. eeei ei ei. Ei trikoota mulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti