Trendikästä sumppia

hfdssavm_effected
Sorruin yhtenä päivänä ostamaan jotain, mitä on hypetetty aivan liian paljon viime viikkoina blogosfäärissä: Suomeen vastikään rantautuneita Starbucks-juomia, vieläpä kaksin kappalein. Ajattelin ensin olla erilainen nuori ja jättää koko villityksen väliin, mutta uteliaisuus voitti - etenkin, kun oon vasta hetki sitten oppinut juomaan kahvia edes silloin tällöin. Piti sitten päästä testaamaan, onko nää Starbucksit nyt niiiiin paljon parempia kuin muut - ja täytyy sanoa, että aika herkkuja on nämä juomat!

Oletin, että kaikki Starbucks-juomat olisivat nimenomaan kahvijuomia (minä mistään frappuccinojen sun muiden termien merkityksistä tiedä yhtään mitään), ja hämmennyin kun tuo mansikkajuttu maistui lähinnä... pirtelöltä. Vilkaisu pullon kylkeen osoitti, että kyseessä on ihan vaan mansikkamaitojuoma, mikä oli loppupeleissä ehkä kuitenkin ihan hyvä juttu. Kuka nyt mansikkakahvia joisi?!

Caramel-juoma sen sijaan on maultaan jo vähän enemmän "kahvinen", ja aikamoista nannaa sekin. Suosittelen maistelemaan! :P Hinnatkaan ei nyt ihan päätä huimaa, yhden kahvielämyksen  hinta on reilut kaksi euroa. Mitähän sitä ens kerralla ostais kaupan kylmäkaapista... :-D

TRANSLATION: Wohoo, finally we here in Finland are able to buy some Starbucks coffee drinks! Although only from grocery store - there's no actual cafe yet - but it's a good start! ;)

2 kommenttia:

  1. Taistelin itsekkin vastaan tovin ennenkuin sorruin ostamaan just samasen caramel juoman. Taidan ostaa uudestaankin... :D

    VastaaPoista
  2. Cheririe,
    Hehe joo mä haluisin maistella lisää etenkin noita frappuccinoja :D

    VastaaPoista