Mekkotilaus

mekot

Kun pöljänä en tajunnut ostaa Helsingistä sitä erästä Vilan mekkoihanuutta, aloin tutkailemaan josko samainen mekko löytyisi netin uumenista. Eipä löytynyt kuin ainoastaan valkoisen värisenä, mutta onneksi sentään kaksi muuta mekkoa löytyi Bestsellerin valikoimasta ja tilaus lähti menemään. Molemmat mekot on mustia - ja joo, mä oon tylsä synkistelijä. :D Ainakin Vero Modan Very -mekon (Gaga Dress) pitäisi olla ihan passeli, sillä kokeilin Stockmannilla samaista mekkoa beigenä, kun mustia ei ollut enää jäljellä. Oon ihaillut tota niin kauan jo, mutta nyt vasta uskalsin tilata ku oon päässyt jo livenäkin näkemään ja sovittamaan. Toivottavasti toi toinenkin olisi kiva, niin sitte mulla olis sekä hihallinen että hihaton musta mekko :> Vaikka mun vaatekaappi on suurinpiirtein sortumaisillaan kangaslumppujen liiallisesta määrästä, oon silti monet kerrat joutunut tuskailemaan sitä, ettei mulla oo oikeen mitään sellaisia ns. turvavaatteita jotka voi milloin vaan vetästä päälle kun koko muu kaapin sisältö lähinnä aiheuttaa ahdistusta. :D Toivottavasti tän tilauksen jälkeen olisi kaksin kappalein juuri sellaisia rytkyjä. joiden tieltä voi heittää kymmenen muuta rättiä menemään.

2 kommenttia:

  1. Tyylikkäitä mekkoja! Musta on kuitenkin lähes jokaiseen tilaisuuteen sopiva väri ja aina tyylikäs - eli turvallinen valinta. :)

    VastaaPoista
  2. Elli,
    Juurikin näin =)

    VastaaPoista