Tekotukka päähän ja menoks

tukka1_effected
Postin mukana tuli tänään jotain pitkään ja hartaasti himoittua, nimittäin hiustenpidennykset! Rapunzel of Sweden oli niin ystävällinen, että antoi mun valita clip-on pidennykset valikoimastaan, kiitos vielä ihan mielettömästi ihanasta tukasta! Oon kyl tosi tyytyväinen :)

tukka_effected
60cm pidennykset on livenä paljon hurjemmat kuin kuvassa - hiiiiirmu pitkät, joten aion varmaan vähän saksia latvoja jossain vaiheessa, ja leikata ne sen näköisiksi kuin niitä ei olisi edes leikattu. Mulla on kesäkuussa (vasta...) parturiaika, jolloin tätä mun omaa lettiä pitää blondata jonkun verran, ja aattelin pyytää että jos meidän ihana sukulaisparturikampaaja vois saksia noit pidennyksiäkin samalla hieman. Etten mä vaan ite mee pilaamaan niitä :D Parturissa käyntiä odotellessa voin vaikka opetella kiinnittämään kunnolla pidennykset päähäni! Kokeilin jo pikaisesti kerran, ja oli aika karun näkönen lopputulos.. :D Oikeaoppisen tupeerauksen tekeminen on jotenki hirmu haastavaa mulle.

tyyujg_effected

tukkakaa_effected

salama_effected
Salamalla otettu kuva... 

tukkk_effected
Ilman salamaa... 

tukka_effected-001
Ja vielä ulkona auringon paisteessa napsastu kuva. :)

Nyt pitää alkaa pikkuhiljaa valmistautumaan iltaa varten, olis tarkotus lähteä kaverin kanssa baariin..! Olin viimeks baaris joskus tammikuussa. Nice. Viettäkää kiva perjantai-ilta! :)

4 kommenttia:

 1. Mulla lojuu kaapissa tummat klipsipidennykset (lojuu siis väärän värinsä takia käyttämättömänä) ja vaaleet on hankintalistalla. Hankintalistalla on yllättäen yhtä sun toista, joten taidan kuolailla sun kutreja. Tuleehan kuvia hiuksista ihan in action? =)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi7/5/11 22:08

  Elli,
  Aijaa :D Joo totta kai tulee kuvaa tukasta, kunhan ensin saan oman tukkani värjättyä! Siihen voi mennä kyl aikaa.. :D Saatan kyl yrittää saada värjäysajan jo tälle kuulle, mut viimestää sitte ens kuussa.

  VastaaPoista
 3. uijuijui! tarjos ite sulle pidennykset? noi on kyl supermahtavat! i want those too!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi8/5/11 20:46

  Juicy,
  Jep :D Noi on khyll <3 Sais äkkii vaa tukan blondattuu et pääsis käyttää noita :D

  VastaaPoista