Kaipaus

Eilen hurahdin jo toista kertaa erääseen kaulakoruun (ja erityisesti sen ideaan), jota on ihasteltu, kuolattu ja esitelty about miljoonassa eri blogiosoitteessa. Ketjussa tai nauhassa voi killua vaikkapa vahtikoira, sydän, sulka tai amuletti. Jep, kyse on Kaipaus -korusta! Ekaa kertaa tykästyin Kaipaukseen jo reilu vuosi takaperin, mutta sittemmin asia pääsi unohtumaan. No, viimeisimmän kerran koru tuli vastaan Haaveisto -blogia lukiessani, ja voi että, taas tuli polttava tarve söpölle, pelkistetylle kaulakorulle, jossa mukana kulkisi rakkaan ihmisen tuoksu (seurustelemattomana pihistäisin koruun varmaankin suihkauksen äidin Escadasta tai vaniljahajuvedestä). Ennen fiilistelin lähinnä Guardian Dog -riipusta, mutta nyt jotenkin oon lämmennyt myös sydän-söpöydelle. Erityisesti nude-värinen on aivan mahtava.


bbb

4 kommenttia:

 1. Hyvä, että sullekkin on noussu himotus pintaan mun blogia kattoessa. Kun just mietin, tota sun Grillailua -postausta lukiessa, että taasko mun alkaa tehdä mieli jotain mitä täällä on ollu esillä :D Olin täysin unohtanu nuo ihanan mausteiset jauhelihatassut!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi2/6/11 17:45

  Elli,
  Hih :D On kyllä mainio keksintö tollain Kaipaus-koru! Ehkä jonai päivänä innostun ja tilaan.. :D

  VastaaPoista
 3. Oman guardian dogini löysin Sokoksen poistomyynneistä pari vuotta sitten ja ai että kun tykkään! En tosin ole siihen mitään suihkutellut, joten en ole testannut miten tuo tuoksu-juttu toimii :-) Koru kun on kaunis jo itsessään.

  VastaaPoista
 4. Elina,
  Itseasiassa itsekin taisin muutama vuosi (tai vuosi?) sitten ihastella paikallisen Sokkarin alehyllykössä jonkinlaisia Kaipaus -koruja, varmaan juuri niitä guardian dogeja. Harmi etten ostanut! Noi on niin ihania :p

  VastaaPoista