Lemppari salaatti + huuto.net + hölmöt kissat

Moi! Hitto tät Bloggeria ku on temppuillu viimeset pari päivää, toivottavasti nyt ei enää oo ihan heti tulossa tollasta puolen vuorokauden käyttökatkoa :D Ei tosin sillä, etteikö tekis ihan hyvää välillä irrottautua blogimaailmasta... hihi. Ei mulla nyt oo oikee mitään erityistä asiaa, mutta tässä nyt kuvia tältä päivältä ja eiliseltä. Nii ja huuuuuuuto.netti!

ssaaal_effected
Tää tonnarisalaatti on niiiiin mun lemppari, että aattelin "paljastaa" mitä kaikkea tohon kaikessa yksinkertaisuudessaan tulee: lehtisalaattia, jääsalaattia, paprikaa, tomaattia (hyi), kurkkua (toinen hyi), purkillinen jonkinlaista tonnikalaa (tossa oli italialainen kastike) ja juustoa. Feta olis ollu jees, mut meil ei tällä kertaa sitä ollut niin käytettiin mamin kanssa tohon jotain Kadett-juustoa.

m_effected-001
 <3

laukuttt
Sitte sitte, siivosin epätoivoisesti täyteen sullottua laukkuhyllyä ja päätin että nyt on pakko raaskia luopua jostain. Tällasia laukkuja sitten meni myyntiin, ja ne löytyy tuttuun tapaan huuto.netistä. Tästä kohteisiin! Tyrkyllä on myös vanhoista kohteista edelleen mm. Zaran karvaliivi ja Dinskon beiget korkkarit.

+i_effected
Loppuun kuva Rambosta ja Roopesta. Tollee ne nukku monta tuntia eilen illalla broidin huoneessa :D

Huomenna mennään ekaa kertaa ikuisuuksiin shoppailemaan äipän ja broidin (veliparka kun joutuu vaatekauppaan, nörtin suurin unelma :D hahhaa) ja sen jälkeen kai käydään syömässä jossain. Jei!

PS: Saatan juuri suunitella pienimuotoista arvontaa teidän pään menoks :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti