Idag

Tässä postauksessa ei sitten hehkuteta vahingossakaan leijonia ja mm-kultaa ja perkeleen kuus-yhtä eikä mitään lätkään liittyvää. Siis ei todellakaan tavata missään torilla! Kiekkovihaajana toivon, että ihmisten pahin lätkäsitäjatätä -kiihkoilu alkais jo vähän tyyntyä - vaikka toisaalta, eilisen murskavoiton jälkeen se fanaattisuus taisi vasta alkaakin.. no, se siitä. En tule ikinä ymmärtämään penkkiurheilun ihanuutta. :D

Tänää nukuin myöhään vaikka piti herätä yheksältä lenkille. Mun ois myös pitäny käydä koululla sen verran, että oisin käyny opintotoimistossa anelemassa koulumatkatukea kesälle työharjottelun ajaks, mutta nohh, kun pääsin Lahteen niin kello oli jo sen verran paljon, etten viittinyt enää torilta raahautua koululle. Huomenna sitte! Oottelin broidia keskustassa ja kun se viimein tuli puol tuntia myöhemmin kuin tarkoitus oli, käytiin parissa vaatekaupassa ettimässä sille vähän kevyempää hupparia ja sit poikettiin Hesessä ja Makuunissa. Mussutimussuti.
yy_effected

Sitten sitten. Sori että näit kisumisukuvia tulee näin tiheesti, mutta en vaan voi olla postaamatta sitä mukaa kun tulee räpsittyä fotoja kissanpennusta :') Pennun tulevaisuuden kuviot muuten muuttui nyt vähän; nimittäin mun kaveri yhdessä poikaystävänsä kanssa ei voikkaan ottaa sitä. Niiden toisella kissalla todettiin eräs elinikäistä erityisruokavaliota vaativa sairaus, joten ne ei voi nyt ottaa uutta kissaa vielä lisää pakkaa sekottamaan.
aapimpompum_effected
aam_effected

Mun tekis niiiiiiiin kovasti mieli adoptoida toi pikku pallero itelleni! Se on niin söpö ja ihana ja aaww. Mä tuskin asun enää edes vuottakaan kotona, joten voisin sitten muuttaessani viedä ton turriaisen mukanani omaan asuntoon. Saa nyt nähdä, mitä noi muut tykkää ajatuksesta, että meillä majailis väliaikaisesti neljäs kissa... Jos en saa pentua pitää, niin täytyy alkaa miettiä, kenelle sitä pitäs tyrkyttää.
aaljh_effected
aavg_effected

4 kommenttia:

 1. VOI LUTU! ♥ Onko joku rotu? Tänne meille vaan ;---D

  VastaaPoista
 2. ami,
  Jep <3 Eiiii oo mitää rotua, ihan maatiaskissa vaan! :>

  VastaaPoista
 3. Heyy oon 18 vuotias tyttö Helsingistä ja aloin pari kk sitten kirjoittamaan omaa lifestyle / fashion blogia ! ois kiva saada kommenttia siitä muilta bloggaajilta ja tietty uusia lukijoita ;D tervetuloa lukemaan leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Derya,
  Täytyy käydä myöhemmin tsekkaamassa sun blogi! :>

  VastaaPoista