Sometimes when I miss you, I put those records on, whoa, someone said you had your tattoo removed

Iltaa vaan kaikille yökukkujille! Koska tää loma ei tosiaankaan mikään jätteintressant oo ollut, ootan jo nyt ihan hirveesti viikonloppua ja Tallinnaa :D Oon plärännyt netissä jotain tax free -kuvastoa, sekä tehnyt listoja tuotteista, joita yritän muistaa laivalla ja Tallinnassa vilkuilla. Hahhaa oon lollero, tiedetään. Osaisko joku suositella mulle a. hintalaatusuhteeltaan hyvää ripsaria, b. peittävähköä sekaiholle sopivaa meikkivoidetta, c. jotain superduper mahtavaa huulipunaa? =)

Tänää käytiin porukoitten perheen kanssa kauppareissun yhteydessä syömässä, ja poikkesinpa mä nopeasti H&M:ssä, Seppälässä ja Lindexissä. Jälkimmäisenä mainitusta löysin ihanan maitokahvin värisen laskoshameen/vekkihameen, mikä ikinä sitten onkaan oikea oppinen termi :D Tykkään tykkään tykkään! Hamonen on Rachel Zoen Lindexille stailaamasta mallistosta, ja ovh. lähenteli neljääkymppiä... mutta aletuotteet oli Ota 2 Maksa 1 -tarjouksessa, ja loppujen lopuksi mun piti pulittaa hameesta vain 5€ kun toinen alelöydöistä oli äidin ja maksettiin ostokset puokkiin =) Hameen lisäksi tuli ostettua brittiläinen Vogue ja jenkkiläinen jäätelö..

kolkko

jiop_effected

Ajattelin huomenna kuvata teille taas vähän mun huonetta, kun sain siivottua pitkästä aikaa ja vaihdoin taas järjestystä :D 
ikjuy_effected

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti