YHYY

Ihan pakko itkee tätä täällä ku ei naamakirjassa kehtaa! 

Selailimpa pari viikkoa sitten eBayssa kohteita iskemällä hakusanakenttään Matthew Williamson. Löysin ihan s**tanan upean vähän käytetyn paljetticlutchin. Williamsonin päämallistosta, nimeltänsä Atomic Structured Clutch, kotoisin Net-A-Porterilta, ovh. lähes 800 euroa (ja alehinta reilut 400e). Lähtöhinta 100 puntaa, eikä kukaan huutanut. Kohde sulkeutui, pariin päivään ei kuulunut mitään ja ajattelin jo nukkuneeni onneni ohitse (joo, jos tarkkoja ollaan niin ei materia tuo onnea jne...). Sitten laukku oli taas myynnissä, 50 puntaa lähtöhintana. Ajattelin että jes, toi on mun. 

esdr

Tänään koitti huutoajan päättymispäivä. Koko päivän olen innosta kihisten odottanut iltaa, että pääsen taistelemaan komeasta clutchista.

Vaan mitä kävikään?

Hävisin YHDELLÄ punnalla toiselle huutajalle. Max bid oli asetettu  suhteellisen korkeaksi ja ehdin olla jo varma voitosta, kun sitten viimeisillä sekunneilla joku ryökäle, ilmeisesti automaattisella korotuksella, ohitti oman huutoni. Perkele. Nyt suututtaa. 

Voisiko joku ystävällisesti tuhota mun eBay accountin etten pääsisi enää huutamaan yhtään mitään, sekä laittaa mun koneelle estot kaikille maailman eBay-sivuille jotta en pääsisi enää edes huvin vuoksi pläräämään niitä kaikkia ihanuuksia? Kiitos, arvostan suuresti.

30689_ou_xl

Onko jollain muullakin mennyt joskus loisto kaupat sivu suun? Voidaanko perustaa yhdessä surukerho ja suunnitella joku toipumisohjelma kaikille meille unelma laukkunsa/kenkänsä/mekkonsa/korunsa/kolmipyöränsä menettäneille? 

NYT mä aion heittäytyä sängylle murjottamaan ja lukemaan sitä uusinta Trendiä, niinkuin hetki sitten ilmestyneessä postauksessa uhosin!:D

2 kommenttia:

  1. JOOO! perustetaa itkuparkuvonkuvinku kerho :( olisin niin halunnu yhen mekon nellyltä ja kappasvaan, LOPPUUNMYYTY! :) äärrärärärää!

    VastaaPoista
  2. Juicy,
    No hyvä, sit on jo kaks jäsentä! Kannatan että nimetään tää hieno kerho just tollee niiku sä sen sanoit :'DD Mulki on käyny monesti nellyl tollee, viimesimpänä yhen nahtakin kaa yhyy :<

    VastaaPoista