Mahtava kullllllltakello

_65471l'29
Ihastun valehtelematta varmaan kymmeniä kertoja viikottain. Nimittäin nettikaupoissa, blogeissa, lehdissä ja vastaankävelevien tyyppien ranteissa esillä oleviin rannekelloihin. Mulla on entuudestaan vasta yksi kunnollinen kello - Triwan vaaleansininen minichrono - joten kaipuu isokokoisen ja tyylikkään kultakellon kotiuttamiseen alkaa olla jo aika valtavissa lukemissa. Eihän nyt vaaleansininen (söpöydestään huolimatta) käy läheskään kaiken kanssa, toisin kuin simppeli ja ajaton kultakello! 

Oon jo varmaan vuoden ajatellut, että sitten kun on varaa ostaa se kultakello ranteeseen killumaan, se on tottamooses Michael Korsin järkälemäinen Men's Oversized -mallinen kello. Mua kuitenkin ehkä ihan pikkuisen harmittaa, että nykyään suurinpiirtein joka toisessa blogissa tuntuu näkyvän Korsin isoja kultakelloja. Nätti kello, mutta koska asiat pitää tehdä vaikeiksi, en ehkä kuitenkaan enää haluaisi sellaista ostaa, sillä liika massamaisuus tuppaa hieman tympimään. Vääh.

No sitten tuohon ylläolevassa kuvassa koreilevaan kelloon. Se on Juicy Couturen Beau Bracelet watch, sävyssä rose gold! <3 Oon täysin myyty! Että hellureit vaan niille michaelkorseille ainakin toistaiseksi, nyt mä himoitsen tuollaista kaunotarta ja toi on ehdottomasti se, minkä aion metsästää tässä vielä tän vuoden puolella hyppysiini! Viimeistäänkin joululahjaksi itselleni, ellen jo ennempää :D Hintakin on suurinpiirtein Korsin tasoa, ellei jopa kympin tai pari halvempikin.

Oon kauan tykännyt Juicy Couturen laukuista ja koruista, mutta en oo kuitenkaan koskaan aiemmin kohdannut mitään näin henkeäsalpaavan ihanaa pakko saada -juttua ko. brändin valikoimassa.

_6516676
Beau näyttää nätiltä myös muissa tarjolla olevissa sävyissä! Vähän aikaa mietinkin kullan ja punakullan välillä, mutta kyllä jälkimmäinen ehdottomasti vie voiton :) Sävy on juuri sopivan punertava, ei liian pronssinen mutta kuitenkin hieman "normi" kultaa lämpimämpi. Nam.

Asteikolla 10-10, onks toi kello ihana vai ihana? <3

4 kommenttia:

 1. Kyseessähän siis tämä kello?

  http://www.asos.com/Juicy-Couture-Timepieces/Juicy-Couture-Rose-Gold-Watch/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1771851&cid=6992&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=-1&clr=Rose+gold

  EXTRA20 koodilla saa hinnasta pois 20prosenttia ;--)

  VastaaPoista
 2. Elina,
  Joo just toi! Kiitos vinkistä, alekoodin kera toi kello tulis kyllä kaikkein halvimmaksi tuolta tilattuna! Täytyy toivoa äkkirikastumista pikapuoliin :'D

  VastaaPoista
 3. OH MY GOD <3_<3 me loves!!

  VastaaPoista
 4. Juicy,
  Me too! <3 niin ihana kello et oksat pois!

  VastaaPoista