Kellomania pt. 2

kelloo
Löysin aivan upean brittiläisen nettikaupan, Shade Stationin. Kuten nimestäkin voi jo päätellä, myynnissä on mukavan laaja valikoima aurinkolaseja eri brändeiltä, mutta erityisesti hurahdin ihastelemaan rannekelloja! 

Kolme mua eniten kiinnostavaa kelloa löytyy ylemmästä rivistä. Tota Marc by Marc Jacobsin kullanväristä kelloa (vasemman puoleisin) oon kuolaillut jo moneenkin otteeseen, mutta tuntuu että se on vähän joka paikasta ehditty myydä loppuun. No mutta, Shade Stationiltapa löytyisi vielä, ja samaa mallia on myös hopean ja ruusukullan sävyisenä tarjolla.  D&G:n Medicine Man -kello on keikkunut hankintalistalla varmaan jo kolme vuotta, vaikka välillä oonkin tyystin unohtanut tuollaisen ihanuuden olemassaolon. SS:llahan se taas tuli sitten vastaan. Baby-G kellot olis ollut kovaakin kovempi sana silloin, kun vielä muutama vuosi takaperin olin tyyliltäni hoppari - mutta ai perkele kuinka kalliita kyseiset kellot olivat siihen aikaan esimerkiksi Turnin' Pointissa (r.i.p.)! Reippaasti yli satasesta puhuttiin. No, tollanen söpö läpikuultavan vaaleanpunainen kello maksaisi hieman yli 40€ Shade Stationilla. Vaikka räppi ei kiinnosta enää pukeutumisen muodossa ja ko. lajin musiikkikin kulkee nykyään ekstra tarkan suodattimen läpi mun iTunesiin ja iPodiin, Baby-G kello jaksaa yhä edelleen ihastuttaa. Toi on jotenkin tosi söpö ja sporttinen. Täytyy katsoa, jos saisi vaikka tilattua sen tässä joku päivä.... ;)

Mikä on noista kelloista ihastuttaa siellä ruudun toisella puolella eniten? :P

TRANSLATION: British Shade Station is one kind of treasure-trove for a watch lover like me. I found way too many lovely watches to die for, especially the gold one from Marc by Marc Jacobs stole my heart! I'm also loving that cute clear pink coloured Baby-G watch, and let's not talk about D&G's Medicine Man watch... I've been dreaming about it, uhmmmm, like three years now? What is your favourite watch in the collage?

2 kommenttia:

  1. alarivin toka ja kolmas vasemmalta <3

    VastaaPoista
  2. milla,
    Hih noi Guessit on kyllä tosi ihania myöskin! =)

    VastaaPoista