Tallinnaan

Moikka! Tulevana viikonloppuna olis luvassa pientä Tallinnan reissua, sillä mulla on super kiva kummitäti joka kustantaa munkin matkan. Tän kesän eka (ja todennäköisesti vika) Suomen ulkopuolelle suuntautuva matka, jeee :D Laivalta tietty pitää saada vähäsen karkkia, ja ehkä myös jotain meikkijuttujakin voisi katsella. Uusi huulipuna (tai hajuvesi kenties?) olisi kiva, mutta ajattelin myös tsekata yhden YSL:n meikkivoiteen jos sitä vaan löytyy tax freesta. 
Eniten odotan reissussa sitä, kun pääsee kuvailemaan kaunista Tallinnaa (kerrankin siihen luulisi löytyvän aikaa, ei oo meinaan mikään parin tunnin viinanhakureissu tiedossa :D), mutta luonnollisesti myös shoppailua ja mahdollisia löytöjä Zarasta, Bershkasta, Pull&Bearista, sekä Bik Bokista. Luulenpa, että tuttuun tapaan ainoat vaateihanuudet tulee bongattua Zarasta, kiitos upean syysvalikoiman, mutta toki avoimin mielin lähden lompakkoani köyhdyttämään :--) Syksyä silmällä pitäen, aion pitää mielessä erityisesti ponchot ja neuletakit! Ennen laivalle takaisin palaamista, olettaisin että poiketaan myös siellä Super Alkossa, ja sieltä on ehdottomasti saatava Bailey's -pullo. Ja ehkä pari breezeriä, muulla ei niin väliä :D

pullbear

bikbokk
Jos jollain tulee mieleen jotain mahtavia Tallinna-vinkkejä (esim. hyviä ruokapaikkoja), niin saa toki kertoa! =)

5 kommenttia:

 1. Voi vitsi en oo ikinä käyny noissa pull&bear, bershka ym kaupoissa, vaikka kaikki hehkuttaa niitä. Mutta ei oo koskaan tullu tilaisuutta :( Ihanan näkösiä vaatteita !

  VastaaPoista
 2. Anonyymi3/8/11 00:26

  tuulia,
  No hööh :( Tosin voin kertoa, että (ainakaan mun mielestä) et oo kovin ihmeellisistä jutuista jäänyt paitsioon, paaaljon enemmän jossain H&M:s, Vero Modas, Vilas, Zaras jne jne on kivoja juttuja :--)

  VastaaPoista
 3. nice selection!I adore the green earings!

  VastaaPoista
 4. Oi, kiitos paljon kommentistasi ja kiva että pidät blogistani :)
  Kivoja poimintoja, toi pull & bearin sininen hame ja bik bokin viitta! <3
  Itsekin oon tässä koko kesän ollu menossa tallinnaan, saas nähdä millon selviin :D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi4/8/11 21:37

  Sheer Girl,
  I like earrings, too :P

  Minna Karoliina,
  Hihi eipäs mitään! :> Toi viitta on kyllä huippu kiva, toivottavasti Bik Bokista löytyy jo syysjuttuja :P

  VastaaPoista