Väliaikatiedotusta

Hmmmmm, siinä sitten kestikin piiikkuisen kauemmin kuin "tunti" että sain ulkoasun edes jotenkuten siedettävään kuntoon, ja tämmösekskään tää ei kyllä todellakaan oo lopullisesti jäämässä! Apua piti moneen asiaan pyytää tolta mun nörttiveljeltä, mutta ei sekään nyt ihan mun jokaista toivomusta viittiny alkaa toteuttaa (ainakaan tänään).. tuskaili vaan, että mulla muka kaiken pitää olla aina niin "saatanan millintarkkaa" kun valitin otsikon ja mainosten olevan hieman eri tasolla/korkeudella. :D Mut oon ylpee siitä että sain kuvista ihan itse kehykset pois! Edistystä! Tästä on hyvä jatkaa matkaa html:n CSS:n pelottavassa ihmeellisessä maailmassa.

Noh, mutta nyt on sen verran monta tuntia kulunut Bloggerin kanssa tapellessa, että saa tältä erää riittää. En enää JAKSA. :D Jospa sitä huomenna uskaltaisi jo paljastaa blogin uuden nimen, sekä vaihtaa headerin uuteen.. kuhan toi hemmetin domain nyt alkais vaan toimia prkl! :D Hitsi kun oon ilonen mun uudesta (tai siis tulevasta) sähköpostiosotteesta! Tähän asti on menty näillä noloilla ansku-martzuilla (ala-asteen 5. lk, wtf...) ja nemaliciouseilla. Hyi. Tulevassa osotteessa on oikeaoppisesti jopa väliviiva mun nimessä!! Kuin mahtavaa! Ainakaan "perus" gmailissa sitä mahdollisuutta ei viimeksi ollut, kun kokeilin. Murrr.

Mites muuten toi vasemmalla oleva sivupalkki, onko esim. noi mainokset ihan ookoo ja "siellä missä pitääkin" vai onko ne liian oikealla tai vasemmalla? Tai siis wääääh oonhyväselittämään.com, no sitä mä siis haen lähinnä että ei kai ne mee kuvien tai taustan päälle.. :D

Nyt luovutan ja alan kattoo telkkaria! Bye.

4 kommenttia:

 1. Taitaa olla CSS:ää mitä siellä räpläilet eikä HTML:ää.. ;)

  ps. Mä en tykkää yhtään tästä asettelusta että tekstilohko on oikeella puolella.. =/ Mut ehkä tähän tottuu...?

  VastaaPoista
 2. Annie,
  Hahahaa joo niinpäs taitaakin! Mahtavaa että hallitsen näinkin hyvin taas nää oikeaoppiset termit :D

  Mullakin kesti hetki tottua tohon että tekstit on oikealla, mutta kun meinasin vaihtaa sen takaisin vasemmalle, se miellytti vielä vähemmän! Hehee mut katsellaan mitä mä tälle blogille vielä keksin, paljon on asioita, joita haluan/haluaisin muuttaa :)

  VastaaPoista
 3. ...no mutta nyt vaihdoin sen kuitenkin taas niin että teksti vasemmalla ja sivupalkkijuttu oikealla. On tää ehkä vähän "rauhallisempi" näin päin :D

  VastaaPoista
 4. Joo, on tää tämmöselle länsimaalaiselle kaavoihin kangistuneelle (blondille) paljon loogisempi näin! :D

  VastaaPoista