Ja ei kun huutamaan taas!

Desktop5

Hellurei, tähän väliin ilmottelisin sitä, että listasin huuto.nettiin myyntiin taas muutamia juttuja :) Eli tyrkyllä olisi parit korkkarit, yks mekko ja... Lanvin for H&M korvakorut. Tulin sittenkin siihen tulokseen, etten ole chandelier-ihmisiä, ja no, kerkesin jo lähettää palautuspaketin takaisin Hennesille viime viikolla. Menköön korviksetkin nyt siis huudettavaksi :)

editt// ja nyt siellä on myös Lanvin for H&M aurinkolasit myynnissä. 

Huutamaan TÄSTÄ

2 kommenttia:

  1. Aaaa, noi korvikset! Söpöt kun mitkä, mutta tuliskohan noille kuitenkaan niin paljoa käyttöä? Jotenkin prameammat kuin se statement-koru! Tai sitten johtuu siitä, etten oikein osaa käyttää korviksia ja niiden kanssa tulee helposti omituinen olo - ihan kuin olisi jotain liikaa! heh.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi8/8/11 01:14

    Elina,
    Heh, mä taas niin kovasti haluisin osata käyttää kaulakoruja, mutta en vaan jotenkin osaa :D Inhoan tunnetta mikä mistä tahansa (jopa jostain super ohuesta ja kevyestä) kaulakorusta tulee, ihan kuin kuristuisi ihan just siihen tms :DD Korvis-ihminen oon kyl yleensä henkeen ja vereen, mutta ei nää jotenkin sitten ookkaan mun juttu nää punaiset yksilöt.

    VastaaPoista