Make up

Syksy on mulle ollut aina tietynlaista "uudistuksen aikaa". Syksy on ihana vuodenaika, mutta paluu arkeen on rutkasti masentavampaa mikäli materialisti ei saa hankittua edes jotain uutta nurkkiinsa pyörimään. Hankinnan pitää olla jotain sellaista, joka on varta vasten alkavaa syksyä varten ostettu, ja mitä turhempaa, sen parempaa. Oli kyseessä sitten uusi penaali sisältöineen, tai uusi ripsiväri ja huulipuna meikkipussissa, aikaiset aamuherätykset tuntuvat edes prosentin inhimillisemmiltä kun tietää että voi pojat, tähän syksyyn on oikein valmistauduttu uudella ripsarilla, jonka tuubi vielä oikein kiiltelee uutuuttaan. :D Puhumattakaan siitä, kuinka lohdullinen on uusien koulukirjojen ja -vihkojen tuoksu! Niitä vasta tykkäänkin shoppailla! 

No, höpötys sikseen. Laivamatka lähenee. Tähän asti oon ajatellut, että toki ostan sieltä ah-niin-ihanasta tax freesta huulipunan niinkuin aina ennenkin, mutta nyt oon alkanut pohtia Chanelin ruskeasävyistä luomiväripalettia. En oo aikoihin jaksanut käyttää pahemmin luomivärejä, ja nyt kun taas innostaisi tarttua siveltimeen ja sutia väriä luomille, on karu totuus se, ettei mulla edes ole mitään kunnollisia meikkejä siihen tarkoitukseen. Löysin vain ikivanhan Lumene-paletin ja jotain epilepsiaa aiheuttavan värikkäitä sävyjä. Esimerkiksi keltainen luomiväri oli ehkä ihan kiva joskus 3-4 vuotta sitten, mutta nyt... tota joo. :D Ei tulisi enää kuuloonkaan. 

Ruskeaa Chanel -palettia himoitsen nyt, sillä sävyt ovat sopivan neutraaleja ja täten sopivia nykyiseen silmämeikkimakuuni, sekä tietty ko. brändin meikit varmasti ovat sieltä laadukkaimmasta päästä :) Harkinnassa on ollut myös Urban Decayn Naked -paletti, mutta sitä on vähän hankalampaa saada käsiinsä, enkä oikeastaan usko että ihan niille kaikille sävyille löytyisi käyttöäkään.. joka tapauksessa, vahvasti vaikuttaa että Chanel-paletin osto olisi edessä, ellei jollain ole vinkata jotain parempaa ja mahdollisesti jopa halvempaa luomiväripalettia? Mulla on ihan tarpeeksi kokemusta varisevista ja pohjustuksesta huolimatta luomivakoon kasautuvista luomiväreistä, joten ei sellaisia enää kiitos.

Luomiväreistä hypätkäämme tyylikkäästi unelmien meikkiarsenaaliin...
My dream make up case

Unelmien meikkipussi sisältäisi:
- Gosh Velvet Touch Line Perfector -meikinpohjustusvoide
- YSL Perfect Touch Radiant Brush -meikkivoide
- YSL Touche Eclat Radiant Touch -valokynä
- sekä irto- että kivipuuteri (esim. Max Factor)
- YSL Touche Blush -poskipuna
- Lumene kulmakarvavaha
- Rimmel The Max Volume Flash -ripsiväri
- Maybelline silmänrajausgeeli + rajauskynä + rajaustussi
- Urban Decay Naked -luomiväripaletti tai Chanelin 4-sävyinen paletti
- Huulipunat: YSL,  Chanel, Dior
- Huulikiillot: Urban Decay Pocket Rocket, Clinique Chubby Stick

...ja meikit sutisin naamaan Sigma sivellinsetin voimin, ja meikkipussi olisi kotoisin Ordnin&Redan valikoimasta :)

7 kommenttia:

 1. I love those things!
  http://cookieswardrobe.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva postaus! Lookfantasticissa on jo jonku aikaa ollu saatavilla taas tuota Nakedia, mullekin pitäisi olla tulossa semmonen :) Ja siellähän on ilmaset toimituskulutkin.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi6/8/11 11:04

  Cookie,
  Me too :-)

  Elli,
  Hei tosi iso kiitos vinkistä! Sieltä saa näköjään vielä jonkin 5 punnan alekoodin kun laittaa sähköpostinsa siihen alussa näkyvään boksiin.. pitää ehdottomasti pitää mielessä, jos Chanel/YSL/Dior jää laivalta ostamatta! Olisi jonkin verran edullisempikin, etenkin alekoodin kanssa..

  VastaaPoista
 4. Anonyymi6/8/11 20:28

  suosittelisin lämpimästi diorin paletteja! :--) ihan huippuja, tosi pigmenttisiä ja kestäviä

  VastaaPoista
 5. Anonyymi8/8/11 01:11

  Anonyymi,
  Joo Dioritkin pitää ehdottomasti pitää mielessä! Luin just yks päivä jotain luomiväripalettiarvosteluita, ja Diorit oli aika hyvin rankattu, kun taas Chanel -luomivärien laatu jakoi vähän enemmän mielipiteitä.. :D

  VastaaPoista
 6. Beautybayssa on kans aina välillä Naked-palettia varastossa eli myynnissä, mutta mä en sieltä koskaan omaani saanu vaikka kerkesin sen napata. Sähköpostiakin tuli, että paketti on jo matkalla, mutta ei se koskaan perille tullut. Eli ehdottomasti suosittelen Lookfantasticia jo ihan senkin puolesta, se on aina toiminu :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi9/8/11 13:31

  Elli,
  Joo Beautubayta aina sillon tällön käyn selailemassa, mutta en uskalla tilata kun netissä liikkuu vähän sekalaisia kokemuksia laidasta laitaan ko. puljusta :/ Lookfantasticilta varmasti tilaan Naked -paletin jossain vaiheessa, ei sitä ainakaan halvemmalla tunnu muualta saavan kun tulee se 5 punnan alennuskin kiitoksena rekisteröitymisestä. :P

  VastaaPoista