Pocket Rocket

Hellou. Tänää heräsin yllättävän aikasin ottaen huomioon että on vapaapäivä, sain nimittäin kammettua itteni ylös sängystä jo yhentoista pintaan! Päivä on mennyt lähinnä siivotessa lipaston laatikoita... se on rankkaa hommaa se. Heivasin kylmästi kaikki turhaakin turhemmat krääsät ja paperilaput roskiin vaikka välillä meinaskin tulla sellain "hei, tällä oli joskus mulle jotain tunnearvoa!" -morkkis. Turhaa niitä vanhoja matikan kokeita, kuitteja sun muita on säilytellä prkl :D

Postin mukana oli tullut mulle kiva pieni airmail-paketti:

IMG_9591.JPG_effected-002
Urban Decay Pocket Rocket -huulikiillot tilasin jokin aikaa sitten, ja nyt ne tulivat! Myyjä oli laittanut mukaan ekstarana myös tollasen Revlonin huultenrajauskynän. :)

IMG_9604.JPG_effected

IMG_9610.JPG_effected
Tykkään tosi paljon kaikista kolmesta sävystä! Heittämällä yhdet parhaista huulikiilloista, mitä mulla on koskaan ollut. Nudesävyinen - eli Max - on ehkä lemppari, mutta ehdottomasti myös punaiselle ja pinkille tulee löytymään käyttöä. Pakkaukset nyt on mitä on, tollasia mukamas-hauskoja puolialastomia miehiä heh heh hee, mutta dorkan korkin alta paljastuu laadukkaan oloinen suti (siis ihan oikea suti eikä sellast tyhmää vaahtomuoviaplikaattoria! jee) ja oikein loistavaa tavaraa oleva huulikiilto :) Pysyvyyskin on ihan kohtuullisen hyvää luokkaa, vaikka tottakai päivän mittaan on lisäiltävä aina silloin tällöin.

Kiiltojen tuoksu on muuten aika erikoinen, mulla tulee siitä mieleen wilhelmiinakeksit :D

IMG_9596.JPG_effected
Cosmetic Revolution löytyy myös eBaysta, jonka kautta omat huulikiiltoni tilasin, mutta tuolla varsinaisessa nettikaupassa näyttäisi olevan hieman laajempi valikoima. Jos joku kiinnostui, niin tosiaan tuolla koodilla SUMR11 saa 10% alennuksen :) Tekisi mieli tilata lisää Pocket Rocketteja ja muutama luomiväri, mutta saa nyt nähdä. Eka pitää ostaa muutama perusjuttu kuten meikinpohjustaja, puuteri, ripsari, kulmakarvavaha..

PEEÄS! Mulla on ilmeisesti jo 4-5 vuotta sitten ollut selvät sävelet tulevaisuuden suunnitelmien suhteen... nauran edelleen mun löydökselle :D Multa pitäis kieltää kaks asiaa; päiväkirjat ja listojen laatiminen.

Kasvata hiuksia ainakin 15cm, laihduta, meet the man of your life, pakkaa kamat ja asu ainakin hetken aikaa ulkomailla, adoptoi poika Afrikasta ja tyttö Kiinasta, voita lotossa lottoamatta ja muuta lukaaliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti