Coolest satchel ever... ever.

Hittoon Furlan rantapallomateriaalista väännetyt Candy -laukut. Onhan ne toki ihanan näköisiä, mutta oikeasti, miten pitkään sellainen kumimateriaali kestäisi käyttöä? Jos laukku olisi rutkasti halvempi kuin +200 euroa, oisin todennäköisesti jo alkukeväästä noukkinut Stockalta omani. Mutta ei. En kykene maksamaan useita huntteja laukusta, jota hyvällä tsäkällä uskaltaa käyttää ehkä 2-3 kertaa naarmuuntumisen ja rikkoutumisen pelossa. Turhan epäkäytännöllistä.

Candyssa ihastuin ekana nimenomaan naurettavan räikeään neonkeltaiseen väriin (ja vasta sen jälkeen vekkuliin läpikuultavaan materiaaliin) ja mietiskelin, ettei maailmaan mahda mahtua toista yhtä upeaa, neonin ilosanomaa julistavaa laukkua. Höpöhöpö, olinpa väärässä. Viime aikoina oon nimittäin huomannut tiirailevani jotain vielä upeampaa lookbookeista sun muista tyylikkäiden ihmisten kuvia sisältävistä sivustoista...

Tidditidii, rumpujen pärinää, Cambridge satchel on mun uusin laukkurakkaus. Ei taida todellakaan mikään maailman uusin juttu olla, mutta mä en jostain syystä oo näitä kauheasti ehtinyt kohdata internetin ihmeellisessä maailmassa.. ehkä en vaan seuraa tarpeeksi Stockholm Street Stylea :D Mutta, parempi jälkijunassa kuin ei milloinkaan!

cambridge

Näitä laukkuja näyttäisi saavan vähän sieltä sun täältä, ja eniten tottakai himoitsen tota neonkeltaista. Ja ehkä ihan pikkusen myös pinkkiä. Ja oranssia... Tällainen laukku olisi aika perfecto munlaiselle nykyisin lähinnä mustaan pukeutuvalle tylsimykselle. Mutta mä en pidä siitä, että asussa on VAIN yksi värikäs juttu ja loppu on sitten samaa tasapaksua synkistelyä varpaista hiuksiin, joten tollaiseen laukkuun haluaisin yhdistää myös joko neonkeltaiset kynnet tai vaikkapa kengät. :P Myös räikeä pinkki voisi näyttää ihan kivalta.

Tunnustaako joku muukin tykkäävänsä näistä söpöliineistä? 

3 kommenttia:

 1. carnivall13/8/11 19:11

  ihania <3

  VastaaPoista
 2. jooooooooo<3 toi neonkeltanen kuumottelee niiiiiin paljon, mut vielä en oo raaskinu ostaa :D

  VastaaPoista
 3. carnivall,
  Kyllä! <3

  Anonyymi,
  En mäkään raaski ainakaan toistaseks :( Vaikka onkin huomattavasti halvempi kuin se Furlan Candy, ja toi on sentään oikeeta nahkaa, mutta ehdottomasti toi on nyt maailman kaikista laukuista se ihan ykkönen mikä seuraavaks on yritettävä hankkia :D Viis siitä onko neonkeltainen ajaton väri, toi on vaan niin upea ettei jaksa ees kiinnostaa.

  VastaaPoista