Tallinnan ostokset

Heippa! Nyt on kiva reissu Tallinnassa takana, ja tokihan mä jotain ostinkin.. :) En millään jaksa alkaa muokkaamaan niitä miljoonia Tallinassa (lähinnä vanhassa kaupungissa) otettuja fotoja, joten heitetääs tähän tää shoppailusaldo.

tall9_effected
tall8_effected
 tall3_effected
YSL:n persikan sävyinen huulipuna on ehkä kivoin ostos loppujen lopuksi. Tarkoitus oli alun perin ostaa Chanel luomiväripaletti, mutta ajattelin sittenkin tilata Urban Decayn Nakedin jossian vaiheessa. Luin jotain nettikeskusteluja, ja näemmä Chanel -paleteissa vaikuttaisi toisinaan olevan ongelmana huono pigmenttisyys, ja eipä ainakaan tax freessa pikaisesti tsekattu ruskea/beige sävyinen paletti kovin hääppöiseltä vaikuttanut.

tall7_effected
Ehehe.. jostain semituristista krääsäliikkeestä löytyi tollainen :-D Ajattelin ottaa ton narun irti ja laittaa tilalle sellasen pikkurenkulan/renkuloita ja korviskoukun. Ja sitten mulla on hieno korvis, ähähää.

tall6++_effected
Ihan mahtavuutta, että etenkin venäjänkieliset lehdet oli Suomen hintoihin verrattuna lähes puoli ilmaisia Tallinnassa.. Noi oli jotai 5€ ja vähän päälle per kipale?

tall5_effected
Patalappu jostain käsityöliikkeestä vanhan kaupungin tienoilta. Seuraavaks varmaan ostelen jotain lankarullia ja pellavaliinavaatteita sun muuta mummoa? Mutku toi oli niin söpö, muutto tulossa n. puolen vuoden päästä jajaja...

tall4_effected
Viru -keskuksen pohjakerroksen kosmetiikkakaupasta tarttui mukaan tollanen parin euron kookosvartalovoide

tall2+_effected
Essien tummanvihreä kynsilakka Day Spasta ja kultanen glitterlakka samaisesta putiikista josta kooksorasvakin löytyi.

tall1+_effected
Breezereit ja Smirnoffia ostin muutamat pullot, ja laivalta vähän karkkia. Siinäpäs ne ostokset sit olikin, huikeaa :D

Desktop6
Kivoja vaatteita en Tallinnassa ihan hirveesti bongaillut, ainoat ihanuudet oli ylläri ylläri Zarassa. Nää ihanuudet jäi mieleen pyörimään, mitään en siis ostanut :( Kultainen mekko oli IIIIIHANA mutta samalla hemmetin tyhmä kun noita kultahippuhileitä varisi koko ajan maahan, buu. Kultainen paita oli kiva, olis oikeastaan sittenkin kannattanut ostaa se kun näyttäisi Suomessa maksavan kymmenisen euroa enemmän, ja toi tekoturkiksella koristeltu neule.. se mun ainakin on saatava sitten viimeistään, kun säät pakottaa ajattelemaan lämpimämpää pukeutumista.

2 kommenttia: